ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Puta Volcano έρχονται στο Stages A/LIVE

Κινηματογραφημένη στο ιστορικό «An Club» των Εξαρχείων, η συναυλία των Puta Volcano θα είναι η τρίτη που «ζωντανεύει» στο κανάλι της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. 

10/02/2021

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Stages A/LIVE , μια σειρά κινηματογραφημένων live συναυλιών από καλλιτέχνες της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής, που μεταδίδονται μέσα από το YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση, οι Puta Volcano έρχονται στις οθόνες μας το βράδυ της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, σε μία συναυλία κινηματογραφημένη από το Χρήστο Σαρρή.

Η συναυλία, που είναι η τρίτη του Stages A/LIVE μετά τις αντίστοιχες των Nightstalker και ATH Kids, κινηματογραφήθηκε στο ιστορικό AN Club, της οδού Σολωμού των Εξαρχείων. Πρόκειται για έναν από τους παλαιότερους συναυλιακούς χώρους της Αθήνας, ένα υπόγειο που μετρά ήδη τρεις δεκαετίες λειτουργίας και στήριξης της rock, heavy rock και punk σκηνής της πόλης και λείπει σε όλους εμάς που απολαμβάνουμε τη ζωντανή μουσική. Όπως αναγράφει και το δελτίο τύπου του Ιδρύματος, «Είναι το μέρος όπου πάντα υπάρχει η αίσθηση ότι κοινό και καλλιτέχνες είναι «ένα». Αμέτρητα θρυλικά ονόματα, όπως είναι αυτά των Fuzztones, Dead Moon, Unida, Hermano, Mike Patton, Lee Scratch Perry, Savage Republic, Helmet και Brant Bjork, έχουν περάσει από τη σκηνή του An Club, ενώ συγκροτήματα-ορόσημα της ελληνικής ροκ σκηνής, ανάμεσά τους Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά, Nightstalker, 1000mods, Planet of Zeus και Vodka Juniors, ξεκίνησαν την καριέρα τους εκεί. Η ιστορία, όμως, συνεχίζεται».

Όσο για τους Puta Volcano, αποτελούμενοι από τους Άννα και Αλέξανδρο Παπαθανασίου στα φωνητικά και στην κιθάρα αντίστοιχα, τον Στέφανο Στεφανίδη στα τύμπανα και τον Δημήτρης Μπούκα στο μπάσο, μας δίνουν μια εξαιρετική σκηνική παρουσία και πολύ δυνατά κομμάτια από το 2012. Σήμερα έχουν ένα EP και τρία άλμπουμ στο ενεργητικό τους, με το «Harmony of Spheres» του 2017 και το περσινό, εθιστικό «AMMA» να ξεχωρίζουν. Ο εκρηκτικός ήχος τους είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους φανς της stoner μουσικής και της alternative rock σκηνής, και είναι σίγουρα ιδανικός για να τον ακούσει κανείς ζωντανά, χορεύοντας και τραγουδώντας μαζί με το υπόλοιπο κοινό. Προς το παρόν, μπορούμε να τους απολαύσουμε στις οθόνες μας, από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση.


ΤΑ STAGES A/LIVE ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΚΕΝΟ

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio