Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά και καλύπτει τις προϋποθέσεις επεξεργασίας από την εταιρεία με την επωνυμία «ΔΙΦΩΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΑΕ, με έδρα το Μαρούσι Αττικής (Μεσογείων 174), ΑΦΜ 099760813, αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 121758401000, τηλ: 2130189066, φαξ: 2130189010, email: pepper9660@gmail.com, φορέα του ρ/φ σταθμού Αττικής “Pepper 96,6”) εφεξής «Εταιρεία», των προσωπικών στοιχείων των επισκεπτών / χρηστών του δικτυακού τόπου στη διεύθυνση https://www.pepper966.gr (εφεξής ο “δικτυακός τόπος).

Οι όροι και οι εγγυήσεις της παρούσας δεν καλύπτουν σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των χρηστών και οποιωνδήποτε ιστοσελίδων, υπηρεσιών τρίτων προσώπων, που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία της Εταιρείας.

Η Εταιρεία παρέχει την απαραίτητη προηγούμενη πληροφόρηση προς τους χρήστες, ώστε να γίνουν κατανοητά ο τρόπος και οι προϋποθέσεις επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων. Η παρούσα στόχο έχει ακριβώς να ενημερώσει τους χρήστες με απόλυτη ευκρίνεια και διαφάνεια για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων κατά την περιήγηση και χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου.

Ο δικτυακός τόπος απευθύνεται σε άτομα άνω των 16 ετών.

 

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων – χρήση cookies

Οι προσωπικές πληροφορίες, που συλλέγονται από τον δικτυακό τόπο ή καλείται ο επισκέπτης να παράσχει κατά τα κατωτέρω, θα είναι οι απολύτως αναγκαίες, συναφείς και πρόσφορες για την παροχή βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης, την εκπλήρωση από πλευράς της Εταιρείας των υπηρεσιών που παρέχονται στους χρήστες μέσω του δικτυακού τόπου και την προστασία των υπολοίπων επισκεπτών/χρηστών του.

Για την εύρυθμη λειτουργία του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών του, τη μέτρηση της αποδοτικότητας, την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων) συναφούς με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών / χρηστών, στον παρόντα δικτυακό τόπο χρησιμοποιείται και αξιοποιείται η τεχνολογία των cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία σε μορφή .txt που αποστέλλονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή / συσκευής κάθε χρήστη, εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει να δέχεται cookies. Η τοποθέτηση cookies στον υπολογιστή / συσκευή του χρήστη ορίζεται από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή (browser) του.

Τα cookies δε χρησιμοποιούνται σε καμία περίπτωση για την καταγραφή προσωπικών δεδομένων του χρήστη ούτε λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του, ούτε βεβαίως προκαλούν οποιαδήποτε βλάβη στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και συσκευές των χρηστών. Χρησιμοποιούνται, όπως προαναφέρθηκε για τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη στoν δικτυακό τόπο και τις υπηρεσίες του.

Ο δικτυακός τόπος παρέχει κατά την πρώτη είσοδο του επισκέπτη (καθώς και κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή στις προτιμήσεις cookies) σαφή ενημέρωση προς τους επισκέπτες / χρήστες για τη χρήση cookies και τα είδη τους. Τα cookies διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες, όπως:

    • Απολύτως απαραίτητα/ Βασικά Cookies. Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του δικτυακού τόπου, επιτρέπουν στο χρήστη να περιηγείται και να κάνει χρήση των λειτουργιών και υπηρεσιών του και χωρίς αυτά δεν μπορεί να παρασχεθεί αποτελεσματική λειτουργία του δικτυακού τόπου.
    • Cookies λειτουργικότητας. Τα cookies λειτουργικότητας βοηθούν τον δικτυακό τόπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη για την παροχή προσωποποιημένων λειτουργιών.
    • Cookies διαχείρισης κίνησης. Στον δικτυακό τόπο χρησιμοποιούνται cookies διαχείρισης της κίνησης για να εντοπίζονται τεχνικά προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν κατά την περιήγηση των χρηστών. Με βάση τις πληροφορίες που συγκεντρώνουν τα cookies αυτά, γίνεται διόρθωση τεχνικών λαθών και προβλημάτων και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και λειτουργιών.
    • Cookies επιδόσεων. Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ο χρήστης χρησιμοποιεί τον δικτυακό τόπο, όπως ποιες σελίδες επισκέπτεται συχνότερα. Οι πληροφορίες που συλλέγουν είναι συγκεντρωτικές και χρησιμοποιούνται για την βελτίωση των επιδόσεων του δικτυακού τόπου.
    • Cookies στόχευσης/διαφήμισης και στατιστικών χρήσης. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου ή την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων, που ταιριάζουν περισσότερο στα ενδιαφέροντα του χρήστη καθώς και για την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

 

  • Cookies κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να καθιστούν δυνατή την ενσωμάτωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον παρόντα δικτυακό τόπο, προκειμένου να μπορεί ο επισκέπτης να κοινοποιεί περιεχόμενο στην αντίστοιχη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης καθώς και στην περίπτωση, που ο χρήστης συνδέθηκε στις υπηρεσία άμεσης συνομιλίας (chat) του δικτυακού τόπου (όπως κατωτέρω αναλύεται) μέσω της σχετικής εφαρμογής “connect” του αντίστοιχου παρόχου.

 

  • Cookies τρίτων μερών (third parties’ cookies): Ο παρών δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί την υπηρεσία στατιστικών “Google Analytics”. Η υπηρεσία “Google Analytics” συλλέγει πληροφορίες ανώνυμα τις οποίες χρησιμοποιεί για να προβάλει στον εκάστοτε ιδιοκτήτη μιας ιστοσελίδας αναφορές σχετικά με τη λειτουργία και την επισκεψιμότητά της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα των επισκεπτών. Η υπηρεσία “Google Analytics” χρησιμοποιεί cookies για να ανιχνεύει τις αλληλεπιδράσεις των επισκεπτών με τoν παρόντα δικτυακό τόπο και επιτρέπει τη συλλογή στατιστικών στοιχείων για το πως οι χρήστες βρίσκουν τον διαδικτυακό τόπο και ποιες ενότητες επισκέπτονται. 

Τα cookies αποθηκεύονται στη συσκευή του χρήστη, αφού ενημερωθεί και παράσχει τη συγκατάθεσή του για κάθε κατηγορία αυτών, με εξαίρεση τα βασικά cookies, τα cookies λειτουργικότητας και τα cookies διαχείρισης κίνησης για τα οποία δεν απαιτείται ρητή συγκατάθεση. Σε περίπτωση μη παροχής της σχετικής συγκατάθεσης (για το σύνολο ή συγκεκριμένης/ων κατηγορίας/ων cookies) ενδέχεται κάποια χαρακτηριστικά ή λειτουργίες του δικτυακού τόπου να μην είναι πλήρως διαθέσιμες και η χρήση και εμπειρία περιήγησης στον δικτυακό τόπο θα είναι περιορισμένη αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αποκλειεται η πρόσβαση σε αυτόν.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να αλλάξει τις επιλογές τοποθέτησης cookies, να ρυθμίσει τον φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιεί κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε είτε να τον προειδοποιεί για την χρήση cookies σε συγκεκριμένες ενότητες ή υπηρεσίες ή να διαγράψει τα cookies ανακαλώντας τυχόν δοθείσα προηγουμένως συγκατάθεση από τις σχετικές ρυθμίσεις του φυλλομετρητή (browser) του.

Αναλυτικότερη ενημέρωση και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αλλαγής των ρυθμίσεων, διαγραφής, προειδοποίησης και αποτροπής της εγκατάστασης cookies στον υπολογιστή / συσκευή πρόσβασης καθώς και για τη διαχείριση των cookies, ο χρήστης μπορεί να βρει επισκεπτόμενος μία από τις εξής ιστοσελίδες: http://www.allaboutcookies.org/ ή https://www.networkadvertising.org/choices/.

Πέραν των ανωτέρω, προσωπικές πληροφορίες θα ζητηθούν στην περίπτωση που κάποιος επισκέπτης επιθυμεί να λαμβάνει ενημερωτικά και προωθητικά emails ή προκειμένου να επικοινωνεί διαδραστικά με τον δικτυακό τόπο μέσω της υπηρεσίας άμεσης διαδικτυακής συνομιλίας (chat) ή για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς ή άλλες ενέργειες που διεξάγει ο δικτυακός τόπος.

Για την αποστολή ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ζητείται η διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας τους επισκέπτη/χρήστη, η δε Εταιρεία θα προβεί στην αποστολή ενημερωτικών / προωθητικών emails, εφόσον ο χρήστης έχει ειδικώς δηλώσει τη συγκατάθεσή του και έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητα της δήλωσης αυτής από την Εταιρεία. Πρόσβαση στο περιεχόμενο της δήλωσης συγκατάθεσης και δυνατότητα ανάκλησης οποτεδήποτε της δοθείσας συγκατάθεσης περιέχονται σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα αποστέλλει η Εταιρεία.

Για τη συμμετοχή / σύνδεση στην άμεση διαδικτυακή συνομιλία (chat) απαιτείται η καταχώριση από τον επισκέπτη / χρήστη ενός ονόματος χρήστη (username). Εναλλακτικά, παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης στην υπηρεσία chat μέσω σύνδεσης του λογαριασμού που έχει ο χρήστης σε μια εκ των ακόλουθων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης: Facebook & Google +. Η Εταιρεία, μέσω των λειτουργιών που παρέχει η αντίστοιχη ειδική εφαρμογή (connect), θα λαμβάνει γνώση και θα τηρεί οποιαδήποτε τυχόν στοιχεία διαβιβάζει ο αντίστοιχος πάροχος υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης κατόπιν σχετικής συγκατάθεσης που παρείχε ο xρήστης και βάσει της ενημέρωσης που προηγήθηκε από τον τρίτο πάροχο. Η επεξεργασία των δεδομένων που προέρχονται μέσω συνδεδεμένης εφαρμογής τρίτου παρόχου υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης υπόκειται στις ρυθμίσεις του παρόντος.

 

Bάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων – Διάρκεια

Η Εταιρεία, ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, ακολουθεί απαρέγκλιτα τη νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, όπως ισχύει μετά τη θέση σε εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών γίνεται δυνάμει ενός ή και περισσότερων από τους παρακάτω λόγους:

  • Έχει δοθεί σχετική συγκατάθεση από τους χρήστες
  • Για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της Εταιρείας αναφορικά με τις παρεχόμενες προς τους χρήστες υπηρεσίες και για την επιδίωξη του εννόμου συμφέροντος της Εταιρείας να διαφυλάσσει, βελτιώνει και προάγει τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, στις οποίες περιλαμβάνονται:
    • η ενημερωτική υποστήριξη των χρηστών και η επικοινωνία μαζί τους για λόγους προώθησης των εργασιών, εκδηλώσεων, διαγωνισμών, δράσεων, που υλοποιεί,
    • η βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης των χρηστών στο δικτυακό τόπο,
    • η επιλογή και εξειδίκευση του περιεχομένου που προσφέρεται ή προβάλλεται στους χρήστες (δράσεων / εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων διαφημιστικών μηνυμάτων) ώστε να είναι συναφές με τις αντίστοιχες προτιμήσεις και ενδιαφέροντά τους,
    • η ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων, προτιμήσεων των χρηστών σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του δικτυακού τόπου,
    • η ομαλή λειτουργία του δικτυακού τόπου από τεχνικής άποψης και λόγοι ασφαλείας των συστημάτων του,
    • η κατανόηση και ανάλυση της χρήσης του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένης της αλληλεπίδρασής τους με εφαρμογές, διαφημίσεις, προϊόντα και λειτουργίες που καθίστανται διαθέσιμα ή συνδέονται ή προσφέρονται μέσω αυτού και η συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων, για διενέργεια ερευνών και για τη βελτίωση των υπηρεσιών του.
  • Η Εταιρεία περαιτέρω επιφυλάσσεται να χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα κατά τρόπο που να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση ή η αποκάλυψη του προσώπου που αυτά αφορούν (σε ψευδονυμοποιημένη μορφή) για στατιστικούς, προωθητικούς ή ερευνητικούς σκοπούς, γνωστοποιώντας αυτά και σε τρίτα πρόσωπα, π.χ. εταιρείες ερευνών, αρμόδια για την ολοκλήρωση των ανωτέρω σκοπών.
  • Για την εκπλήρωση νόμιμης υποχρέωσης της Εταιρείας, όπως μεταξύ άλλων και εάν -πέρα από τον νόμο- απαιτηθεί από απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οποιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή.

Η Εταιρεία δεν προβαίνει σε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, ούτε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των δεδομένων των χρηστών.

Η διάρκεια τήρησης των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται καθορίζεται από το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επίτευξη του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν ή μέχρις ότου ανακληθεί η συγκατάθεση και ζητηθεί η διαγραφή τους (εάν αυτό συμβεί νωρίτερα), εκτός εάν για λόγους από την κείμενη νομοθεσία επιβάλλεται η συνέχιση της τήρησής τους. Στην περίπτωση αυτή, η Εταιρεία θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τον κατά το δυνατό περιορισμό της επεξεργασίας.

 

Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων – Γνωστοποίηση για την πρόσληψη τρίτων προσώπων για την εκτέλεση επεξεργασίας ορισμένων κατηγοριών προσωπικών δεδομένων

Η Εταιρεία εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας έναντι κινδύνων, όπως απώλεια, υφαρπαγή, μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αλλοίωση ή καταστροφή και των επερχόμενων εξ αυτών παραβιάσεων στα δικαιώματα των χρηστών. Ενδεικτικά μεταξύ των μέτρων αυτών περιλαμβάνονται η ψευδωνυμοποίηση και η κρυπτογράφηση, καθώς και η θωράκιση των συστημάτων της για τη διασφάλιση του απορρήτου, της ακεραιότητας, της διαθεσιμότητας και της αξιοπιστίας τους, η έγκαιρη επαναφορά σε ασφαλή λειτουργική κατάσταση σε περίπτωση επέλευσης φυσικού ή τεχνικού συμβάντος, καθώς και ο διαρκής έλεγχος και αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, που εφαρμόζονται για να εξασφαλίζεται αδιάκοπα η ασφαλής επεξεργασία.

Όταν η επεξεργασία πρόκειται να διενεργηθεί για λογαριασμό της Εταιρείας από τρίτο/α πρόσωπο/α (Εκτελούντα την επεξεργασία) παρέχεται διαβεβαίωση στον επισκέπτη / χρήστη ότι και τα πρόσωπα αυτά θα εφαρμόζουν τις κατάλληλες διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφάλειας, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία των δικαιωμάτων τους και η ακεραιότητα των δεδομένων τους. Στους τρίτους – εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της Εταιρείας μπορεί να συγκαταλέγονται εταιρείες, που παρέχουν φιλοξενία στους διακομιστές (servers) στους οποίους φυλάσσονται τα προσωπικά δεδομένα, εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες συντήρησης των συστημάτων και των υποδομών της, διαδικτυακές πλατφόρμες προγραμματισμού διαφημιστικών καμπανιών (ad management servers), και διαφημιστικές εταιρείες για την παροχή επιγγραμικών (on line) διαφημιστικών υπηρεσιών, εταιρείες που πραγματοποιούν γενικές έρευνες, αναλύσεις και μετρήσεις στους δικτυακούς τόπους, διοργανωτές εκδηλώσεων, συναυλιών, συνεργάτες για την υλοποίηση διαγωνισμών.

Τα εν λόγω τρίτα πρόσωπα μπορεί να είναι εγκατεστημένα σε άλλη χώρα εντός της Ε.Ε. Σε περίπτωση που τα δεδομένα διαβιβάζονται σε τρίτη χώρα εκτός Ε.Ε,. η Εταιρεία θα διασφαλίζει ότι η μεταφορά πραγματοποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί απορρήτου και ειδικότερα ότι εφαρμόζονται κατάλληλα συμβατικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Εκτός των ανωτέρω, τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών δεν αποκαλύπτονται και δεν διαμοιράζονται σε τρίτους και δεν αποτελούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Για την αποφυγή παρερμηνειών διευκρινίζεται ότι στο ανωτέρω δε συγκαταλέγεται το περιεχόμενο και τα δεδομένα που ο χρήστης επιλέγει να καθιστά δημοσίως διαθέσιμα στον δικτυακό τόπο (όταν και όπου τούτο προβλέπεται) ή επιλέγει να κοινοποιεί σε υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (εφαρμογές εν γένει τρίτων).

 

Ενημέρωση για τα Δικαιώματα των Χρηστών και για την άσκηση των δικαιωμάτων αυτών.

Η Εταιρεία ενημερώνει τους χρήστες, ότι έχει θέσει σε εφαρμογή τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται για να καθίσταται εφικτή η άσκηση των δικαιωμάτων τους βάσει του Κανονισμού ΕΕ 2016/679, τα οποία είναι τα εξής:

  • Δικαίωμα πρόσβασης και ενημέρωσης: Μετά από σχετικό αίτημα του χρήστη, θα του παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που τηρούνται από την Εταιρεία, τους σκοπούς επεξεργασίας, τους λόγους που καθιστούν θεμιτή την επεξεργασία τους, την περίοδο διατήρησης των δεδομένων, τον εκτελούντα την επεξεργασία.
  • Δικαίωμα διόρθωσης και συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων: Η Εταιρεία παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να διορθώσουν/επικαιροποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, γνωστοποιώντας το αίτημά τους στα επίσημα μέσα επικοινωνίας της Εταιρείας που αναφέρονται στην αρχή του παρόντος.
  • Δικαίωμα για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων: Η Εταιρεία παρέχει περαιτέρω στους χρήστες τη δυνατότητα να ζητήσουν οποτεδήποτε τη διαγραφή των προσωπικών στοιχείων και πληροφοριών που παρασχέθηκαν για την σύνδεση στις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου (chat) ή/και να αιτηθούν τη διαγραφή εκείνων των κατηγοριών δεδομένων που συλλέγονται αυτόματα με τεχνικές μεθόδους (επιγραμμικό  αναγνωριστικό ταυτότητας, IP address), υπό την επιφύλαξη υποχρέωσης διακράτησης των εν λόγω δεδομένων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βάσει υποχρέωσης συμμόρφωσής της Εταιρείας προς νόμιμες υποχρεώσεις και διατυπώσεις στις οποίες τυχόν υπόκειται.
  • Δικαίωμα ανάκλησης της δοθείσης συγκατάθεσης: Ο xρήστης μπορεί οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στο μέλλον. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων παραμένει ανεπηρέαστη από την ενέργεια αυτή έως το σημείο ανάκλησης της συγκατάθεσης.
  • Δικαίωμα περιορισμού και προβολής αντιρρήσεων κατά της επεξεργασίας των δεδομένων: Ο χρήστης μπορεί να ασκήσει τα ανωτέρω δικαιώματα για το μέλλον, εάν ο χρήστης θεωρεί ότι τα δεδομένα του είναι ανακριβή ή ότι υπόκεινται σε μη εξουσιοδοτημένη επεξεργασία ή εάν παρά την λήξη του λόγου που επιτρέπει την επεξεργασία, ο χρήστης εναντιώνεται στη διαγραφή τους, για την υποστήριξη εννόμου αξίωσής του. Μπορεί επίσης να προβάλλει αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων στο μέλλον, εάν η επεξεργασία γίνεται στη βάση μίας εκ των λόγων που προβλέπονται στο άρθρο 6 (1ε ή 1στ) του Κανονισμού, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχουν νόμιμοι λόγοι για περαιτέρω επεξεργασία τους. Η επεξεργασία των δεδομένων για σκοπούς διαφήμισης δεν συνιστά νόμιμο λόγο.
  • Δικαίωμα μη υπαγωγής σε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων: Ο xρήστης έχει το δικαίωμα να μην υπόκειται σε μια απόφαση, που βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης αποφάσεων, όπως η κατάρτιση προφίλ, εφόσον η απόφαση αυτή θα είχε νομικές επιπτώσεις για αυτόν ή άλλες εξίσου σημαντικές επιπτώσεις. Όπως προαναφέρθηκε η Εταιρεία δεν εφαρμόζει αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης αποφάσεων, ούτε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των δεδομένων των χρηστών.
  • Η Εταιρεία συνεργάζεται και θα παρέχει κάθε αναγκαία συνδρομή που θα ζητηθεί από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr), στην οποία κάθε χρήστης δικαιούται να προσφύγει για θέματα που τον αφορούν και σχετίζονται με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του.
  • Για κάθε επικοινωνία με την Εταιρεία ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει στις διευθύνσεις και μέσα επικοινωνίας που αναφέρονται στην αρχή του παρόντος.

 

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του δικτυακού τόπου υπόκειται στους όρους του παρόντος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως τροποποιείται και συμπληρώνεται με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων εντός του υπάρχοντος ή ενδεχομένως νέου νομικού πλαισίου κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών.

Η πρόσβαση και χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου συνεπάγεται και από αυτήν τεκμαίρεται η γνώση και η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος και συναίνεση του χρήστη για επεξεργασία των δεδομένων αυτών σύμφωνα με τα προαναφερόμενα.

x
  Title Artist
Στείλε μήνυμα στο studio