5α_αθηνόραμα_Bar_Awards
ΓΕΥΣΗ

Τα “αθηνόραμα Bar Awards 2020” έρχονται online

Ακόμα και σε χρονιά κουτσουρεμένη, η μπαρ σκηνή της χώρας φορά τα καλά της και γιορτάζει τα “5α αθηνόραμα Bar Awards”, που θα διεξαχθούν ψηφιακά λίγο πριν το σβήσιμο του 2020.

18/12/2020

Μπορεί οι περιορισμοί που έφερε η πανδημία να μην επέτρεψαν την διεξαγωγή της μεγάλης γιορτής των bar από κοντά, όμως η τελετή απονομής θα διεξαχθεί ψηφιακά για να φέρει έστω και λίγη από τη γλύκα της εξόδου στις οθόνες μας και να μας προετοιμάσει για την επιστροφή μας στις μπάρες της πόλης, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Άλλωστε, λίγο πριν την εμφάνιση της πανδημίας, η ομάδα του αθηνοράματος είχε όπως κάθε χρόνο επισκεφθεί και αξιολογήσει τα καλύτερα bar της επικράτειας, σημειώνοντας τους καλύτερους εκπροσώπους μιας σκηνής που χαρακτηρίζεται για άλλη μια χρονιά από υψηλό επίπεδο, πρωτότυπες ιδέες και πολύ πάθος. Έτσι, η 5η απονομή των “αθηνόραμα Bar Awards” θα πραγματοποιηθεί online την Κυριακή 27 του μήνα στις 6μ.μ., με τον Μιχάλη Παπαζήση του Bar Academy στην παρουσίαση των βραβεύσεων των καλύτερων bar της χώρας. 

Σταθεροί πρωταθλητές του είδους, όπως το «The Clumsies» και το «Baba Au Rum», ή το «Theory» και το «Rockfellas Excelsior», θα κονταροχτυπηθούν με νέα entries στις λίστες των υποψηφιοτήτων, όπως το «Κάιν» ή το «Frater & Soror», ενώ δημοφιλή στέκια από το «Vogatsikou 3» και το «Blue Cup» στη Θεσσαλονίκη, μέχρι το «Kouchico» στη Σύρο, ή το «Χάλαβρο» στην Κρήτη, θα κρατήσουν ψηλά την σημαία της επαρχίας, σε μια τελετή που θα μας θυμίσει τις ξένοιαστες βραδιές που μας έλειψαν αυτή τη χρονιά, με τις μπαρότσαρκές μας κουτσουρεμένες. Και βέβαια θα μας δώσει μια υπέροχη λίστα για τις ξέφρενες μετά-covid εξόδους μας, όταν γυρίσουμε ξανά στην κανονικότητα.

Δείτε όλες τις υποψηφιότητες εδώ

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio