ΣΙΝΕΜΑ

H «ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» ΞΑΝΑ ONLINE

Μέσα από ειδική πλατφόρμα και σε σταθερές ώρες και μέρες θα προβληθεί η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, δίνοντας λίγη γεύση καλού σινεμά στη γιορτή των ερωτευμένων.

11/02/2021

Μετά από την εξαιρετική ανταπόκριση στις πρώτες, χριστουγεννιάτικες online προβολές της, αλλά και τα απανωτά sold out στις προβολές της στις αίθουσες το περασμένο φθινόπωρο, η ταινία του Γιάννη Οικονομίδη επιστρέφει στις οικιακές οθόνες μας για το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου. Όσοι δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το χρυσό εισιτήριο πριν η πανδημία κλείσει τις κινηματογραφικές αίθουσες, ή απλά θέλουν να παρακολουθήσουν ξανά την ξεκούρδιστη ιστορία πάθους και καταστροφής στη Λαμία, μπορούν να κλείσουν το ηλεκτρονικό εισιτήριο τους για τη διαδικτυακή προβολή σε ειδική πλατφόρμα, όπου η ταινία θα προβάλλεται σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες – όπως στο σινεμά!

Διαθέσιμη σε ποιότητα έως και Ultra HD ποιότητα (4K), με δυνατότητα αγγλικών υπότιτλων ή υποτιτλισμού για κωφούς και βαρήκοους, η «Μπαλάντα» θα προβληθεί στις 13 και 14 Φεβρουαρίου, σε δύο προβολές ανά ημέρα (6μ.μ. και 10μ.μ., εισιτήρια: €5,50), ενώ θα είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες εντός Ελλάδας. Με την κράτηση του εισιτηρίου ο θεατής θα λάβει έναν κωδικό εισόδου καθώς και ένα λινκ, στο οποίο θα μπορεί να εισέλθει μέχρι και τέσσερις ώρες μετά την ώρα έναρξης της ταινίας. 

Ο Οικονομίδης κινηματογραφεί αυτή τη φορά τον κόσμο κακοποιών και αποκλήρων σε μία σιγοβράζουσα ελληνική επαρχία, όπου τα ερωτικά πάθη ανάμεσα στη σύζυγο ενός επιχειρηματία και τον εραστή της, πρώην λαϊκό τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, οδηγούν στη φυγή της. Μόνο που μαζί της παίρνει και ένα εκατομμύριο ευρώ, αφορμή για την στοχοποίησή τους από τον άντρα της και τον γκανγκστερικό υπόκοσμο της Λαμίας.


Δες και αυτό: Η ”ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ” ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ

 

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio