ΣΙΝΕΜΑ

H «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» επιστρέφει online

Μέσα από ειδική πλατφόρμα και σε σταθερές ώρες και μέρες θα προβληθεί η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, δίνοντας λίγη γεύση καλού σινεμά στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Μετά από επανειλημμένα sold out κατά την παραμονή της στις αίθουσες, ήρθε η ώρα για την νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη («Σπιρτόκουτο», «Μικρό Ψάρι») να κάνει και ψηφιακή πρεμιέρα, ανήμερα των Χριστουγέννων. Όσοι δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το χρυσό εισιτήριο πριν η πανδημία κλείσει τις κινηματογραφικές αίθουσες, ή απλά θέλουν να παρακολουθήσουν ξανά την ξεκούρδιστη ιστορία πάθους και καταστροφής στη Λαμία, μπορούν να κλείσουν το ηλεκτρονικό εισιτήριο τους για τη διαδικτυακή προβολή σε ειδική πλατφόρμα, όπου η ταινία θα προβάλλεται σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες – όπως στο σινεμά!

Με την κράτηση του εισιτηρίου ο θεατής θα λάβει έναν κωδικό εισόδου καθώς και ένα λινκ, στο οποίο θα μπορεί να εισέλθει μέχρι και πέντε ώρες μετά την ώρα έναρξης της ταινίας. Η «Μπαλάντα» θα προβληθεί από τις 25 έως τις 27 Δεκεμβρίου, σε τρεις προβολές την ημέρα (12μ., 6μ.μ. και 10μ.μ., εισιτήρια: €7,90), ενώ θα διαθέσιμη μόνο για χρήστες εντός Ελλάδας. Η ταινία προβάλλεται σε Ultra HD ποιότητα (4K), με δυνατότητα αγγλικών υπότιτλων ή υποτιτλισμού για Κωφούς και Βαρήκοους.

Ο Οικονομίδης κινηματογραφεί αυτή τη φορά τον κόσμο κακοποιών και αποκλήρων σε μία σιγοβράζουσα ελληνική επαρχία, όπου τα ερωτικά πάθη ανάμεσα στη σύζυγο ενός επιχειρηματία και τον εραστή της, πρώην λαϊκό τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, οδηγούν στη φυγή της πρώτης. Μόνο που μαζί της παίρνει και ένα εκατομμύριο ευρώ, αφορμή για την στοχοποίησή τους από τον άντρα της και τον γκανγκστερικό υπόκοσμο της Λαμίας.

Σχετικό θέμα: ”Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς” σε βινύλιο

 

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio