Μεταθανάτιο άλμπουμ του Leonard Cohen
ΜΟΥΣΙΚΗ

Leonard Cohen: Μεταθανάτιο άλμπουμ το Νοέμβριο

22/09/2019

Leonard Cohen, ο τραγουδοποιός της καρδιάς μας. Τρία χρόνια μετά το θάνατό του ανακοινώθηκε ότι στις 22 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ με τραγούδια βασισμένα σε στίχους του , με τίτλο “Thanks for the Dance”.

Την παραγωγή για το ‘Thanks for the Dance’ ανέλαβε ο γιος του Leonard Cohen, Adam, επιστρατεύοντας  γνωστούς μουσικούς της σύγχρονης σκηνής όπως ο Beck, η Feist, ο Damien Rice, ο μπασίστας των Arcade Fire, Richard Reed Parry, ο Bryce Desner των National και πολλοί άλλοι.

Το ‘Thanks for the Dance’ βασίζεται σε αχρησιμοποίητο υλικό από τη συνεργασία πατέρα και γιου στο ” You want it darker”, το 14ο και τελευταίο άλμπουμ του Cohen το οποίο κυκλοφόρησε λίγες εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή, το Νοέμβριο του 2016.

Μέχρι τις 22 Νοεμβρίου (υπομονή) ακούστε το τραγούδι “The Goal” που δημοσιοποίησε η Sony και διαβάστε τους στίχους από το ομώνυμο ποίημα του αξέχαστου τραγουδοποιού σε αυτό το video:

«Συνθέτοντας και γράφοντας μουσική για τους στίχους του, επιλέξαμε αυτές τις πιο χαρακτηριστικές μουσικές υπογραφές, προκειμένου να τον κρατήσουμε μαζί μας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του. «Αυτό που με συγκινεί περισσότερο με αυτό το άλμπουμ είναι η εκπληκτική αντίδραση των ανθρώπων που το άκουσαν. ‘Ο Λέοναρντ ζει!’, λέει ο ένας μετά τον άλλο»

Adam Cohen

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio