Πετρος Κλαμπανης
ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέτρος Κλαμπάνης: Νέο τραγούδι & video

20/09/2019

O Πέτρος Κλαμπάνης επιστρέφει με το τέταρτο προσωπικό του album το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Το single με τον τίτλο “Irrationality” είναι το πρώτο από τα εννέα τραγούδια που συνθέτουν τον “κόσμο” και την κουλτούρα του διεθνώς αναγνωρισμένου μπασίστα και συνθέτη.

Ο Pepper 96,6 έχει την τιμή και τη χαρά να δημοσιεύει πρώτος εδώ το “Irrationality” και το video, αποκλειστικά για τους ακροατές του:

Το “Irrationality” ήταν η πρώτη σύνθεση του νέου μου album, διαμορφώνοντας τον πυρήνα του project. Το κομμάτι ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια κάποιων μεταμεσονύχτιων sessions στη Φολέγανδρο όπου βρισκόμουν για ολιγοήμερες διακοπές και με κάποιο τρόπο είχα την τύχη να έχω πρόσβαση στο πιάνο του δημοτικού σχολείου. (Γνωρίζουμε όλοι πως το πιάνο με ουρά σε σχολείο σε μικρό νησί δεν είναι καθόλου συνηθισμένο, αλλά στάθηκα πολύ τυχερός…) Η γαλήνη του μέρους και οι ήρεμες καλοκαιρινές νύχτες ήταν το ιδανικό περιβάλλον για αναστοχασμό σχετικά με τον κόσμο αλλά και εμένα τον ίδιο, οδηγώντας, τελικά, στη δημιουργία αυτού του κομματιού. Το album “Irrationalities” είναι εμπνευσμένο από τα αδιέξοδα τα οποία συχνά βιώνουμε και το κουράγιο που χρειάζεται για να ξεπεράσουμε όσα μας περιορίζουν και να προχωρήσουμε. Είναι αφιερωμένο σε όλους τους καθημερινούς ήρωες εκεί έξω.” –

Πέτρος Κλαμπάνης

ΙNFO

Single “Irrationality” – Πέτρος Κλαμπάνης

Συντελεστές:
Kristjan Randalu: πιάνο
Bodek Janke: ντραμς, κρουστά
Πέτρος Κλαμπάνης: μπάσο

Το album “Irrationalities” κυκλοφορεί στις 18 Οκτωβρίου από την Enja Yellowbird/AN MUSIC.
Petros Klampanis
x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio