μέτρα_φεστιβαλ_αθηνών_σε_ηρώδειο_και_επίδαυρο_λόγω_κοροναιού

Το Φεστιβάλ Αθηνών ενημερώνει για τα ειδικά μέτρα κατά του κορωνοϊού

10/07/2020

Καθώς έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τις παραστάσεις του, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ανακοίνωσε και τα ειδικά μέτρα ασφαλείας που θα τηρήσει για το κοινό, τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους, ενώ προχώρησε στην πρόσληψη επιπλέον προσωπικού ταξιθεσίας και φύλαξης.

Το Φεστιβάλ διαβεβαιώνει ότι οι φετινές εκδηλώσεις του στο Ηρώδειο, το Αρχαίο Θέατρο και το Μικρό θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου τα οποία θα λειτουργήσουν με το 45% της πληρότητάς τους, θα διεξαχθούν «με ασφάλεια και με πολύ αυστηρές προδιαγραφές» .

Ενδεικτικά:

– Το Ηρώδειο, το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, θα λειτουργήσουν με το 45% της πληρότητάς τους, ενημερώνει το Φεστιβάλ.

– Οι θεατές θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μη ιατρική μάσκα κατά την είσοδό τους στο θέατρο, και μέχρι την τοποθέτησή τους στις θέσεις τους, καθώς και κατά την έξοδό τους από τον χώρο. Για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού το Φεστιβάλ συνιστά έγκαιρη προσέλευση των θεατών από 1 έως 1, 5 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

– Επειδή το κυλικείο δεν θα λειτουργήσει στο Ηρώδειο το Φεστιβάλ θα προσφέρει σε όλους τους θεατές από ένα μικρό μπουκάλι νερό.

Δείτε περισσότερα για τους νέους κανόνες και εδώ.

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio