πέτρες-στην_τσέπη_του
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Pepper 96,6 και το «σχεδία home» κάνουν party!

10/07/2020

Τα party-έκπληξη στο «σχεδία home» ξεκινούν αυτήν την Παρασκευή 10 Ιουλίου με τον Pepper 96,6 και τον DJ Spector (Φώτης Χρηστίδης).

Οι ξεχωριστές μουσικές βραδιές στο «σχεδία home»θα φιλοξενούν μουσικούς παραγωγούς της πόλης από αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, guest Djs, αλλά και εμφανίσεις-έκπληξη από ταλαντούχους καλλιτέχνες και θα ξεκινούν απογευματινές ώρες, για να μπορέσετε να έρθετε αμέσως μετά τη δουλειά.

Δροσερά signature κοκτέιλ (ανάμεσά τους και το νέο κοκτέιλ «9 1/2 εβδομάδες») δημιουργημένα από τον βραβευμένο bartender Πέτρο Μυτιληναίο, χορός και οι καλύτερες μουσικές θα πλημμυρίσουν την οδό Κολοκοτρώνη.

«Ασχολήθηκα με τη μουσική γιατί δεν μπορώ χωρίς αυτήν. Πιθανότατα είναι γραμμένη στο DNA μου, μιας και ο πατέρας μου είναι μουσικός. Τα σετ μου είναι συνήθως γκρουβάτο freestyle με disco και εξωτικές επιρροές. Όσο για τα περιοδικά δρόμου, έχοντας υπάρξει κι εγώ άνεργος για αρκετό διάστημα, νομίζω πως επιτελούν ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο σε αυτές τις δύσκολές εποχές». DJ Spector

Το party ξεκινά στις 19:00. 

Σας περιμένουμε!

Σχεδία home
Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα
Τηλ.: 213 0231220

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio