ΘΕΑΤΡΟ

«This is not Romeo & Juliet» στο σπίτι

Με μια παράσταση που πρόλαβε να ανέβει στη σκηνή για λιγότερο από ένα μήνα και σημειώνοντας απανωτά sold out, επιστρέφει την Κυριακή 8 Νοεμβρίου το streaming από το Θέατρο Πορεία.

06/11/2020

Με τη δράση «Κάθε μέρα θέατρο» να κρατάει συντροφιά στους θεατρόφιλους κατά τον εγκλεισμό με μερικές από τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς, το Θέατρο Πορεία ήταν από τα πρώτα που μπήκε στο παιχνίδι του streaming τον περασμένο Μάρτιο. Τώρα, με το δεύτερο lockdown να σφραγίζει ξανά τα θέατρα, σηκώνει ξανά την ψηφιακή του αυλαία με μία από τις πιο αναμενόμενες παραστάσεις της σεζόν και επιστρέφει στις οθόνες μας με το αποδομημένο σαιξπηρικό love story σε σκηνοθεσία Αργύρη Πανταζάρα.

Το «This is not Romeo & Juliet», στον ένα περίπου μήνα που πρόλαβε να παιχτεί στον φυσικό κόσμο, σημείωσε απανωτά sold out χάρη στο πολλά υποσχόμενο σφρίγος των πρωταγωνιστών του. Το ερμηνευτικό ντουέτο των Αργύρη Πανταζάρα και Έλλης Τρίγγου, που αναμετρώνται με ένα από τα κλασσικότερα θεατρικά κείμενα, ενώ παράλληλα στέκονται απέναντι σ’ αυτό, αρκεί για να προϊδεάσει για τη φρέσκια οπτική πάνω στην χιλιοειπωμένη ιστορία. Ο Πανταζάρας, μάλιστα, δεν υπογράφει μόνο τη σκηνοθεσία, αφού και η διασκευή του σεναρίου βασίζεται σε δική του σύλληψη.

Τέτοιες κινήσεις θα διατηρήσουν όσο γίνεται ανέπαφη την αίσθηση της καθημερινότητας. Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο σκηνοθέτης πριν τις ανακοινώσεις κλεισίματος των θεάτρων και lockdown: «Όσα lockdown και να γίνουν η τέχνη και η ποίηση θα μας ξεκλειδώνει. Θα συνεχίζουμε να γράφουμε τραγούδια και να τραγουδάμε, θα συνεχίζουμε να χορεύουμε, να ζωγραφίζουμε, θα συνεχίζουμε να ποθούμε, να ονειρευόμαστε και να ποιούμε ήθος».

Η παράσταση θα παιχτεί σε real time live streaming από την ιστοσελίδα του Θεάτρου Πορεία , την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 9μ.μ. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας στα €7.

Δες κι αυτό αν το έχασες: Οι θεατρικές τάσεις της σεζόν

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio