ΜΟΥΣΙΚΗ

The Weeknd και Kenny G μεγαλουργούν

Τι βγαίνει όταν ο κυρίαρχος των charts συναντά τον θρύλο του σαξοφώνου; Ένα ρετουσαρισμένο «In Your Eyes», που υπογραμμίζει την 80s διάθεση του hit και ακούγεται ακόμη πιο δυνατά.

Μπορεί το «Blinding Lights» να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ωστόσο ο Weeknd δεν επαναπαύεται. Ανακαλύπτει νέους τρόπους να αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον γύρω από το όνομα του και κυρίως γύρω από το τελευταίο του άλμπουμ, «After Hours».

Ήταν στις 22 Σεπτέμβρη όταν ο Weeknd και ο Kenny G παρουσίασαν το «In your Eyes» στο γκαλά του περιοδικού Time, όπου  ο τραγουδιστής τιμήθηκε ως ένας από τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους του 2020. Ακολουθώντας πιστά τις 80s επιρροές που πολύ έξυπνα κατάφερε να αιχμαλωτίσει στις τελευταίες του κυκλοφορίες, o The Weeknd επιβεβαίωσε την αγάπη του σε αυτή τη δεκαετία, προσκαλώντας τον Kenny G να τον συνοδεύσει, ολοκληρώνοντας το τραγούδι με ένα εκπληκτικό σόλο σαξόφωνο, κι όλα αυτά κάτω από μία τεράστια ντισκομπάλα.

Στις 16 Οκτωβρίου έγινε και η επίσημη κυκλοφορία του remix του «In your Eyes», με τον Kenny G να συμμετέχει πλέον με τρία saxophone breaks στην τετράλεπτη διάρκεια του τραγουδιού.

Ούτε ο πιο ευφάνταστος νους δεν θα σκεφτόταν να παντρέψει τον Αμερικανό σαξοφωνίστα με τον πολυτάλαντο κυρίαρχο των charts και κατά 34 χρόνια μικρότερό του superstar. Το αποτέλεσμα του remix – περισσότερο retouche, θα έλεγα – παραδόξως λειτουργεί υπέρ τους, με το σαξόφωνο να υπογραμμίζει την 80s διάθεση του δημιουργού, ενώνοντας περασμένες και νέες γενιές, που ανακαλύπτουν για πρώτη φορά τον Kenny G – ίσως και το σαξόφωνο!

 

Δες και αυτό:

Instant reaction: Serpentine Prison του Mat Berninger

Ο πρώτος solo δίσκος του frontman των National

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio