Λιάνα Μαστάθη

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Οι πιο εκκεντρικές στιγμές του Prince

RELEASES

«Νέος» David Bowie στα ράφια

Το «Width of a Circle» θα αποτελείται από τραγούδια γραμμένα την εποχή του «The Man Who Sold The World» και θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου από την Parlophone.
RELEASES

Grief: Νέο single από τον Nick Cave 

Πώς ξεπερνιέται η απώλεια ρώτησε τον Cave θαυμάστριά του, κι εκείνος της απάντησε με το «Grief», ένα ολοκαίνουριο 7ιντσο, που τον φέρνει να συνεργάζεται ξανά με τον Warren Ellis.
ΑΠΟΨΗ

Tina Turner: H τελευταία υπόκλιση

Από εργάτρια στις βαμβακοφυτείες ως την κορυφή των charts, η Tina Turner έζησε μια ζωή βγαλμένη από χολιγουντιανό σενάριο, οι σκοτεινές σελίδες της, όμως, βγαίνουν ξανά στο φως με τρόπο συνταρακτικό.
RELEASES

Ο Moby επιστρέφει!

«Reprise» ο τίτλος της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, που κυκλοφορεί ταυτόχρονα με αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ, το «Moby Doc», στο οποίο, μεταξύ των άλλων, εξομολογείται γιατί δεν πήγε στην κηδεία της μητέρας του.
ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι U2 δωρεάν στις οθόνες μας

Μέσα από το U2: The Virtual Road, η top-selling μπάντα θα φέρει στην οθόνη μας τέσσερα εμβληματικά live της, διαθέσιμα για 48 ώρες τη φορά. 
O PEPPER 96.6 ΘΥΜΑΤΑΙ

Έφυγε ο εφευρέτης της κασέτας

Χωρίς την κασέτα μπορεί να μην υπήρχε το «Satisfaction» των Stones που, όπως έχει πει ο Keith Richards, έγραψε στον ύπνο του χρησιμοποιώντας το μαγνητόφωνο κάτω από το κρεβάτι του.
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

10 Γυναίκες που άλλαξαν τη μουσική

Συγκλόνισαν, ταρακούνησαν και διαμόρφωσαν τη μουσική βιομηχανία, αλλάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού, η κάθε μια με τον δικό της τρόπο και στη δική της εποχή.
x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio