Ο PEPPER 96.6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

Έρχεται το «City of Stars»

Πέντε αγαπημένοι ηθοποιοί, παρέα με εκλεκτούς guests και μια συναρπαστική μπάντα συναντιούνται στη σκηνή του Gazarte, για τέσσερις βραδιές γεμάτες μουσικές που ακούσαμε και αγαπήσαμε από τη συχνότητα του σταθμού.

Τι σχέση έχει η Κόρα Καρβούνη με τη Celeste; Τραγουδά ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης Maneskin; Πώς μπορούν η Μαρία Διακοπαναγιώτου και ο Μίνως Θεοχάρης να ταιριάξουν τον Frank Sinatra με τους Monophonics; Και καταφέρνει η Εύα Κοτανίδη να θυμάται απ’ έξω όλους τους στίχους της Amy Winehouse;

Όλες οι απαντήσεις, αλλά κι ακόμη περισσότερες μουσικές ερωτήσεις, θα ξεδιπλωθούν στη λαμπερή σκηνή του City of Stars, από την Τρίτη 19 Οκτωβρίου και για 4 απολαυστικές Τρίτες.

Τέσσερα μοναδικά live στο roof stage του Gazarte, που θα μεταμορφώσουν τους αγαπημένους μας ηθοποιούς σε μουσικά αστέρα. Σε αστέρια της πόλης, αλλά και αστέρια του Pepper 96,6.

Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια του σταθμού, το νέο live project του Pepper 96.6 φέρνει 5 αγαπημένα αστέρια της θεατρικής σκηνής στη μουσική σκηνή του Gazarte. Η αποστολή τους, να προσθέσουν λάμψη και νότες στη χαρά μας, δίνοντας τη δική τους ερμηνεία σε τραγούδια που ακούσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη συχνότητα του Pepper 96.6, τα τελευταία 10 χρόνια.

Μαζί τους, μια σειρά από εκλεκτούς guests – έκπληξη προσθέτουν τη δική τους αναπάντεχη χροιά σ’ ένα ιδιαίτερο, αλλά και ανατρεπτικό μουσικό project, που θα μας ταξιδέψει από τους Maneskin μέχρι τον Μάνο Χατζιδάκι, από τους Monophonics μέχρι τον Frank Sinatra, από την Celeste μέχρι την Amy Winehouse. Κι από το ουρανόσκεπο roof stage του Gazarte, στα τραγούδια που κέντησαν τον μουσικό ουρανό του Pepper 96.6.

Έναν ουρανό γεμάτο αστέρια.

Ελάτε να τα χαζέψουμε, στο City of Stars.

Από την Τρίτη 19 Οκτωβρίου και για 4 απολαυστικές Τρίτες στις 21.00, στο Roof Stage του Gazarte.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά):

Κωνσταντίνος Ασπιώτης
Μαρία Διακοπαναγιώτου
Mίνως Θεοχάρης
Κόρα Καρβούνη
Εύα Κοτανίδη

+ special guests

Παίζουν οι μουσικοί:

Μπάσο και ενορχηστρώσεις: Χρήστος Κεχρής
Κιθάρα: Γιώργος Δαφνος
Πλήκτρα: Γιάννης Δημητριάδης
Ντραμς: Μάριος Ιωάννου
Σαξόφωνο: Κωστής Βαζούρας

Προπώληση στο viva.gr

Εισιτήρια μόνο για καθήμενους
€10 ελεύθερα / €12 αριθμημένα

Live Starts: 21.00

*Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων

Με την υποστήριξη του METAXA
”Taste the unexpected”
Απολαύστε υπεύθυνα


x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio