ΣΙΝΕΜΑ

Ο James Bond (επιτέλους) έρχεται

Μετά από συνεχείς καθυστερήσεις και αναβολές λόγω των πανδημικών δεινών του πλανήτη, ο διαπλανητικός υπερκατάσκοπος επιστρέφει στις αίθουσες στις 30 Σεπτεμβρίου και το τελικό trailer δίνει σαφή εικόνα της πλοκής.

01/09/2021

Πρώτη από τις μεγάλες ταινίες της περασμένης σεζόν που ανακοίνωσε αναβολή κυκλοφορίας, ξεκαθαρίζοντας το σοβαρό της κατάστασης και προκαλώντας μπαράζ ανακατατάξεων στους διεθνείς προγραμματισμούς των εταιριών διανομής την περσινή άνοιξη, η νέα περιπέτεια του James Bond, με τίτλο «No Time to Die» έχει επιτέλους ασφαλή (;) ημερομηνία εξόδου: έχοντας αποσυρθεί στη Τζαμάικα, ο 007 φορά και πάλι το κοστούμι του και αναλαμβάνει δράση στις 30 Σεπτεμβρίου.

Την ημερομηνία επιβεβαιώνει με μεγάλα γράμματα το νέο, τελικό trailer της ταινίας, που κυκλοφόρησε μόλις, βάζοντας σε σειρά τα διάφορα θραύσματα πλοκής που μας είχαν αποκαλύψει τα προηγούμενα. Σ’ αυτή τη νέα (και τελευταία;) περιπέτεια με τον Daniel Craig ως τον καλύτερο Bond που θα μπορούσε να έχει η σύγχρονη εποχή μας, ο υπερκατάσκοπος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών διακόπτει τη γαλήνη της σύνταξής του για να βοηθήσει τη CIA να εντοπίσει και να διασώσει έναν επιστήμονα, από τον σημαδεμένο, μυστηριώδη «κακό», που θέλει να «διορθώσει» τον κόσμο εξαπολύοντας μια νέα, επικίνδυνη τεχνολογία.

O Daniel Craig και το νέο ”κορίτσι” του,  Ana de Armas, ως Παλόμα , στο νέο NO TIME TO DIE / Credit: Nicola Dove © 2021 DANJAQ, LLC AND MGM 

Το trailer, όπως και η νέα ημερομηνία κυκλοφορία της ταινίας, βγαίνουν στον αέρα εν μέσω της διευρυμένης αισιοδοξίας που έχει σκορπίσει στον κινηματογραφικό κόσμο η έναρξη του Φεστιβάλ Βενετίας, όπου πολυαναμενόμενες ταινίες όπως το «Dune» του Denis Villeneuve, το «The Last Duel» του Ridley Scott και το «Halloween Kills» του David Gordon Green, αλλά και νέες δουλειές από τον Pedro Almodovar («Parallel Mothers», ταινία έναρξης), την Jane Campion («The Power of the Dog») και τον Pablo Larrain («Spencer») αναμένεται να δουν επιτέλους το.. σκοτάδι της αίθουσας.


Η αναγέννηση του Suicide Squad

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio