Από τον Ιωσήφ Πρωϊμάκη

CITY OF STARS BY PEPPER

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης ανυπομονεί να τραγουδήσει Elvis

CITY OF STARS BY PEPPER

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου ανυπομονεί να τραγουδήσει!

Η αγαπημένη ηθοποιός ανεβαίνει κάθε Τρίτη στο roof stage του Gazarte, παρέα με τους Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Mίνω Θεοχάρη, Κόρα Καρβούνη και Εύα Κοτανίδη, αλλά και guests έκπληξη!
CITY OF STARS BY PEPPER

Η Εύα Κοτανίδη θέλει ντουέτο με τον Jack Savoretti

Η αγαπημένη ηθοποιός ανεβαίνει κάθε Τρίτη στο roof stage του Gazarte, παρέα με τους Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Mίνω Θεοχάρη και Κόρα Καρβούνη, αλλά και guests έκπληξη!
CITY OF STARS BY PEPPER

Ο Μίνως Θεοχάρης τρέμει το «Hungry» του Dotan

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανεβαίνει κάθε Τρίτη στο Roof Stage του Gazarte, παρέα με τους Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Κόρα Καρβούνη και Εύα Κοτανίδη, αλλά και guests έκπληξη!
ΣΙΝΕΜΑ

Τι θα δούμε φέτος στις Νύχτες Πρεμιέρας

Τα μεγάλα βραβεία των διεθνών φεστιβάλ, αλλά και πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς συνθέτουν το δυναμικό comeback του σινεμά στην πόλη, σε μια phygital διοργάνωση από 22 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου.
ΓΕΥΣΗ

Χρυσοί Σκούφοι 2021: Ο Μποτρίνι στην κορυφή

To κερκυραϊκό «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι αναδείχθηκε για ένατη συνεχή χρονιά το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας, ενώ τη δεύτερη θέση μοιράστηκαν τρία αθηναϊκά εστιατόρια, («Botrini’s», «Σπονδή», «Varoulko Seaside») καθώς και το «Fresco» από τη Χαλκιδική.
ΣΙΝΕΜΑ

Ο James Bond (επιτέλους) έρχεται

Μετά από συνεχείς καθυστερήσεις και αναβολές λόγω των πανδημικών δεινών του πλανήτη, ο διαπλανητικός υπερκατάσκοπος επιστρέφει στις αίθουσες στις 30 Σεπτεμβρίου και το τελικό trailer δίνει σαφή εικόνα της πλοκής.
ΑΠΟΨΗ

Στο «Monday» η ζωή είναι (;) ένα ατέλειωτο πάρτι

Προικισμένη με το γεμάτο ενέργεια βλέμμα του σκηνοθέτη του «Suntan», αλλά κι ένα μελαγχολικό σενάριο που στάζει αλήθεια, η νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη 24 Ιουνίου.
ΣΙΝΕΜΑ

Θρίαμβος «Digger» στα βραβεία Ίρις 2021

Η ταινία με πρωταγωνιστές τους Αργύρη Πανταζάρα και Βαγγέλη Μουρίκη πρώτευσε σε 10 από τις 14 κατηγορίες που διεκδικούσε, μεταξύ των οποίων και αυτές για Καλύτερη Σκηνοθεσία, Σενάριο και Ταινία.
x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio