ΜΟΥΣΙΚΗ

Monsieur Minimal: 3 Ερωτήσεις πριν το Live

Την Παρασκευή 25/6, ο Monsieur Minimal φέρνει τις πανέμορφες μελωδίες του στο roof stage του Gazarte για ένα μοναδικό live, και μας καλεί να απολαύσουμε επιτέλους ζωντανά τα ολόφρεσκα τραγούδια του.

23/06/2021

Ο φίλος του Pepper 96.6 Monsieur Minimal και κατά κόσμον Χρήστος Τσιτρούδης είναι παντός καιρού και καταφέρνει να αφουγκράζεται σε κάθε του βήμα τους ρυθμούς και τις ανάγκες της εποχής. Αυτή τη φορά, η επιστροφή του ήρθε με το πανέμορφο και ψυχεδελικό «Easteria», έναν δίσκο με ‘70s επιρροές και κομμάτια που έχουν ήδη λατρευτεί από το ελληνικό κοινό. Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα παρουσιάσει τα καινούρια του τραγούδια για πρώτη φορά σε ζωντανό κοινό, ενώ θα μας θυμίσει τις παλαιότερες επιτυχίες του σε νέες απολαυστικές εκτελέσεις!

Λίγο πριν κάνει την επανεμφάνισή του μπροστά σε ζωντανό κοινό, μας απαντά σε τρεις ερωτήσεις πριν το πολυαναμενόμενο live του στην υπέροχη ταράτσα του Gazarte, κάτω από τον ουρανό της καλοκαιρινής Αθήνας.

Πώς αισθάνεσαι που επιστρέφεις στη σκηνή μετά από τόσους μήνες απουσίας; 

Πολύ περίεργα, μερικές φορές δεν το πιστεύω. Από την μια ανυπομονώ και από την άλλη δεν το πιστεύω ότι νιώθω σχεδόν το ίδιο άγχος όπως με αυτό που είχα στις πρώτες μου εμφανίσεις. 

Ποια τραγούδια από το «Easteria» ανυπομονείς να μοιραστείς με ζωντανό κοινό; 

Όλα φυσικά, ίσως λίγο παραπάνω το Release Me, το οποίο είναι και συμβολικό αλλα και το αγαπημένο μου. Μάλιστα, σκέφτομαι να αφήσω το κοινό να αποφασίσει ποιο από αυτά είναι το δικο του αγαπημένο για να το επαναλάβουμε στο τέλος για encore.

Τι περιμένεις από την Μετά Καραντίνα μουσική πραγματικότητα της Αθήνας;

Η όλη κατάσταση μου έμαθε να μην περιμένω τίποτα και να μην σχεδιάζω πολλά. Διακρίνω έναν ενθουσιασμό και μια επιθυμία του κοινού για τις συναυλίες, και χαίρομαι που αρκετοί διοργανωτές μπαίνουν στην διαδικασία να κάνουν κάποια πράγματα. Ωστόσο, πιστεύω πως τα πράγματα είναι ακόμα κάπως μουδιασμένα και ότι θα πρέπει να προσέχουμε για να συνεχίσουμε να έχουμε.


Νέα Στήλη: Τρεις ερωτήσεις πριν το live

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio