ΜΟΥΣΙΚΗ

Νέα Στήλη: Τρεις ερωτήσεις πριν το live

Την Καραϊβική στην Αθήνα θα φέρουν οι Sugahspank! και Blend Mishkin την Πέμπτη 17 Ιουνίου, που μαζί με τους Roots Evolution θα απλώσουν feel good μελωδίες και soul ενέργεια στον Κήπο του Μεγάρου.

16/06/2021

Οι άνθρωποι που μας έκαναν παρέα το περασμένο φθινόπωρο, έχοντας παρουσιάσει το νέο άλμπουμ τους ως κατευόδιο για το lockdown που ερχόταν κατά πάνω μας, έρχονται τώρα να μας υποδεχτούν και στην επιστροφή μας στην καλοκαιρινή Αθήνα, με ένα άκρως φεστιβαλικό live: ο λόγος για τους Sugahspank! και Blend Mishkin, που με το «Paint Everything White» έδωσαν funk και soul ευαισθησία στο χειμώνα μας και τώρα, παρέα με τους Roots Evolution, ετοιμάζονται να σκορπίσουν την feelgood ενέργεια και την συσσωρευμένη ορμή τους στην πόλη, σε μια εμφάνιση κάτω απ’ τον καλοκαιρινό ουρανό.

Λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή, και με τους ήχους του νέου single τους, Lost Cause, στα ηχεία, μας απαντούν σε τρεις ερωτήσεις πριν το live και μας κλείνουν ραντεβού στον Κήπο του Μεγάρου, την Πέμπτη 17 Ιουνίου.

Πώς είναι να επιστρέφετε στη σκηνή μετά από τόσο καιρό απουσίας;

Σα να σηκώθηκε κατάρα από πάνω μας! Έχουμε τόση ενέργεια να δώσουμε, που νομίζω στη σκηνή θα χοροπηδάμε σαν 15 χρονών! Ανυπομονούμε να δούμε τον κόσμο και να περάσουμε καλά όλοι μαζί!

Τι feeling να περιμένουμε σ’ αυτό το live;

Ζωντανό, φεστιβαλικό, εξωτικό, ξέφρενο αλλά και cool – καλοκαιρινό σίγουρα.

Ποιο τραγούδι περιγράφει καλύτερα αυτή τη στιγμή της επανένωσης με τον κόσμο;

Νομίζω το Paint Everything White. Καιρός να αφήσουμε πίσω μας το τραύμα της πανδημίας και να αρχίσουμε να χαιρόμαστε τη ζωή με νέα εκτίμηση για τα καλά της.

Caribbean Soul ©Pinelopii Gerasimou

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio