Καλεσμένος στον Pepper 96,6 o Στέφανος Ξενάκης

Κάθε μέρα είναι ένα Δώρο.
Να το ανοίγεις. Μην το πετάς.
Η ζωή η ίδια είναι Δώρο.
Να τη ζεις. Μην την προσπερνάς.*

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης μπαίνει στο στούντιο του Pepper 96.6 και από τις 9 έως τις 10 π.μ. συζητά με τον Γιάννη Νένε και τη Βαρβάρα Σαββίδη για …τη ζωή. Με αγάπη. Γιατί πρέπει ότι κάνουμε να το κάνουμε σαν να ήταν το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο, κι ας μην είναι; Γιατί τα λεφτά είναι ότι είμαστε κι εμείς; Γιατί γερνάμε όταν σταματάμε να γελάμε και όχι όταν μεγαλώνουμε;

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Εδώ και καιρό ο Στέφανος Ξενάκης ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ, ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας από την πρώτη κιόλας δημοτικού. Περήφανος πατέρας 2 κοριτσιών ηλικίας 6 και 9, της Αύρας και της Αίνειας.

*ΤΟ ΔΩΡΟ του Στέφανου Ξενάκη (εκδόσεις Key Books) εκτυλίσσεται μέσα από μια σειρά καθημερινών ιστοριών,μια σειρά θαυμάτων που συμβαίνουν σε όλους μας. Αυτά που συχνά τα προσπερνάμε.

Διαβάζοντας τη μία ιστορία μετά την άλλη, αργά αλλά σταθερά, θα βυθιστείς στον εσωτερικό σου κόσμο, θα αναμετρηθείς με τις αποφάσεις που έχεις πάρει, με τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι, με τον τρόπο με τον οποίο ζεις. Και δεν θα ξεχάσεις ούτε στιγμή, ότι η ζωή η ίδια είναι Δώρο.

x
Title Artist

Στείλε μήνυμα στο studio