κατερίνα_βρανά
Competitions

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΡΑΝΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

17/09/2020

Τα εισιτήρια για την πρώτη παράσταση της Κατερίνας Βρανά στον Κήπο του Μεγάρου έγιναν ανάρπαστα, γι’ αυτό και το Μέγαρο βάζει και δεύτερη, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το βράδυ. Για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος.

Θέλετε να είστε εκεί; Συντονιστείτε καθημερινά στον Pepper 96,6 και κερδίστε διπλές προσκλήσεις.

Φέτος η Κατερίνα Βρανά κλείνει δέκα χρόνια στην κωμωδία. Το 2009 ξεκίνησε, όμως έχασε έναν χρόνο –το 2017– που ήταν σε κώμα, λίγο ανάπηρη και σχεδόν πέθανε. Οπότε, τώρα που έχει κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο, αυτόν του #sobrave, το πιο αστείο κορίτσι του πλανήτη το γιορτάζει με μια μεγάλη αναδρομή. Αυτό τον Σεπτέμβριο έρχεται στον Κήπο με τις χρυσές επιτυχίες της, τα μεγάλα της σουξέ, τα best of από τις τρεις περφόρμανς της Φέτα με τη Βασίλισσα, About Sex και Staying Alive – Σχεδόν πέθανα. Αυτή η παράσταση είναι η τρανή απόδειξη πως τίποτα δεν σταματά την Κατερίνα Βρανά από τον απώτερο σκοπό της: να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη, τώρα και με αμαξίδιο!

Οδηγίες για την ασφαλή προσέλευση των θεατών στους χώρους των εκδηλώσεων

 

Στις εκδηλώσεις στον Κήπο του Μεγάρου ακολουθούνται όλες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της μετάδοσης του Covid – 19:
– Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδo, σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και κατά
  την έξοδo από τον χώρο.
– Διατίθενται απολυμαντικά για χρήση του κοινού κατά την είσοδο και την έξοδο, στις τουαλέτες και στα μπαρ.
– Οι καρέκλες που ορίζουν τις θέσεις είναι τοποθετημένες σε απόσταση, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio