Η Ειρήνη Σκυλακάκη έρχεται στον Pepper 96,6
NEWS

Η Ειρήνη Σκυλακάκη στο studio του Pepper 96.6

17/12/2018

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 21.00, ο Pepper 96,6 και ο Γιάννης Καστανάκης υποδέχονται στο studio την Ειρήνη Σκυλακάκη για συνέντευξη και ένα μοναδικό acoustic live, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του six d.o.g.s με τις αγαπημένες pop-folk συνθέσεις της!

Η Ειρήνη Σκυλακάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990 και σε ηλικία 22 χρονών κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο Wrong Direction, μέσα από το οποίο ξεχώρισε το single 'In the Light’. Το 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερό της άλμπουμ Before Dawn’, με το οποίο δικαίωσε τη φήμη της πολλά υποσχόμενης pop-folk τραγουδοποιού. Ακολούθησαν επιλεγμένες συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, το ΚΠΙΣΝ, τον Ιανό, το Gazarte, το Release Athens Festival, το En Lefko Festival, τα Church Sessions του Pepper 96.6 κ.α., ενώ μοιράστηκε τη σκηνή με καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς όπως η Macy Gray, η Jessie Ware, οι Beirut, η Daughter και ο Cass McCombs.

Το 2015 εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Λονδίνο. Ο Danton Supple (παραγωγός των Coldplay, Soulsavers, Ian Brown, Morrissey, Patti Smith, The Doves) ανέλαβε την παραγωγή του τρίτου -και πιο ηλεκτρονικού- δίσκου της, Matterless, που ηχογραφήθηκε εξ’ ολοκλήρου στο Λονδίνο και έχει κυκλοφορήσει σε Ελλάδα, Αγγλία, Τουρκία και Κύπρο. Στο Λονδίνο η Ειρήνη έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα αγαπημένα venues για νέους καλλιτέχνες, όπως είναι τα Old Blue Last, The Camden Assembly, Hoxton Square Bar & Kitchen και The Islington.

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio