NEWS

Η Adele μαγεύει το SNL

Η Adele σε ένα νέο ρόλο κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία ένα από τα πιο επιδραστικά show της αμερικάνικης πολιτιστικής βιομηχανίαs, το Saturday Night Live (SNL).

Πριν από μερικές μέρες στο instagram της έγραφε «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη γι’ αυτό!!! Και εντελώς τρομοκρατημένη! Η πρώτη μου φορά ως παρουσιάστρια και μάλιστα για το SNL!!!. Πάντα ήθελα να το κάνω, όμως δεν ήταν ποτέ η κατάλληλη στιγμή».

Στις 24 Οκτωβρίου η τραγουδίστρια απέδειξε ότι η επιλογή της από το SNL ήταν όχι μόνο εύστοχη αλλά και πετυχημένη.

Με εξαιρετική άνεση αλλά και ενθουσιασμό, η αρχάρια Adele ξεκίνησε με ένα μονόλογο, εξηγώντας γιατί  εμφανίζεται στον ρόλο της παρουσιάστριας: «Υπήρχαν δύο λόγοι. Το νέο μου άλμπουμ δεν έχει τελειώσει ακόμα και είμαι πολύ  «φοβισμένη» για να αναλάβω και τους δύο ρόλους», ενώ αστειεύτηκε με την νέα της εμφάνιση: «Λόγω όλων των περιορισμών για τον κορωνοϊό… έπρεπε να ταξιδέψω χωρίς πολλά βάρη και μπορούσα να έρθω μόνο η μισή. Αυτό είναι το μισό που διάλεξα».

Η Adele αποδείχθηκε άξιος οικοδεσπότης στο Saturday Night Live, μία δύσκολη διαδικασία, ειδικά για καλλιτέχνες που δεν είναι κωμικοί. Από τη στιγμή όμως που βγήκε στη σκηνή, κατέκτησε το κοινό με τον ενθουσιασμό του πρωτάρη και την αυτοπεποίθηση ενός βετεράνου. Οι κριτικές ήταν ως επί το πλείστον διθυραμβικές, με εξαίρεση ένα σκετς που επικρίθηκε από αρκετούς θεατές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο απόσπασμα αυτό εμφανίζεται με άλλες δύο (λευκές) γυναίκες να διαφημίζουν εκδρομές στην Αφρική, αφήνοντας σεξουαλικά υπονοούμενα. Οι θεατές με το hashtag  #SNL Africa σχολίασαν ότι «με τις αναταραχές που συμβαίνουν στην ήπειρο, αυτό το σκετς της Αφρικής είναι τουλάχιστον ακατάλληλο».

Αναμφίβολα η καλύτερη στιγμή της ήταν μία παρωδία του Bachelor στο οποίο εμφανίζεται ως διαγωνιζόμενη που ανταποκρίνεται σε όλες τις προκλήσεις  τραγουδώντας.  Κατά την διάρκεια του σκετς ερμηνεύει με χιούμορ  αποσπάσματα των επιτυχιών της  “Someone Like You,” “When We Were Young,” “Hello,” και “Rolling in the Deep” εκνευρίζοντας τις υπόλοιπες συμπαίκτριες, σε μία ευφυέστατη παραλλαγή του γνωστού reality.

Ήταν αστεία, ήταν ετοιμόλογη, και εξέπεμπε έναν ενθουσιασμό που παρέσερνε και το τηλεοπτικό κοινό κι όλα αυτά χωρίς να υπάρχει ούτε νέο τραγούδι ούτε νέο άλμπουμ να προμοτάρει. Απλά απολαυστική.

Διάβασε επίσης:
Ποιον αφορά το τι φορά η Billie Eilish;…και άλλα ερωτήματα χειριστικού bodyshaming

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio