Από τη Λιάνα Μαστάθη

NEWS

Αέρας αισιοδοξίας στα Brit Awards 2021 

O PEPPER 96.6 ΘΥΜΑΤΑΙ

O Bob Marley σε 9 βήματα

Σαράντα χρόνια από τον θάνατο του μοναδικού καλλιτέχνη που έκανε την reggae παγκόσμιο ρεύμα και που έμεινε πιστός στις αρχές του μέχρι τον θάνατό του.
NEWS

Νέο τραγούδι από την Florence + The Machine

Μια πρώτη γεύση για το Call me Cruella παίρνουμε από το trailer της ταινίας, ενώ η Florence συνεχίζει να ετοιμάζει τη μουσική του νέου Gatsby για το Broadway.
ΣΙΝΕΜΑ

Tο νέο West Side Story έχει trailer

Ένα από τα πιο πετυχημένα musical όλων των εποχών αποκτά τη νέα εποχή του, με τον Steven Spielberg να υπογράφει το remake που ετοιμάζεται για τις αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Οι πιο εκκεντρικές στιγμές του Prince

Ένας σπάνιος καλλιτέχνης αλλά και μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία. Ένας φανταστικά περίεργος τύπος με παραξενιές, που σε αφήνουν όμως να ρίξεις μια κλεφτή ματιά στην προσωπικότητα και τον άνθρωπο πίσω από τον θρύλο.
RELEASES

«Νέος» David Bowie στα ράφια

Το «Width of a Circle» θα αποτελείται από τραγούδια γραμμένα την εποχή του «The Man Who Sold The World» και θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου από την Parlophone.
RELEASES

Grief: Νέο single από τον Nick Cave 

Πώς ξεπερνιέται η απώλεια ρώτησε τον Cave θαυμάστριά του, κι εκείνος της απάντησε με το «Grief», ένα ολοκαίνουριο 7ιντσο, που τον φέρνει να συνεργάζεται ξανά με τον Warren Ellis.
ΑΠΟΨΗ

Tina Turner: H τελευταία υπόκλιση

Από εργάτρια στις βαμβακοφυτείες ως την κορυφή των charts, η Tina Turner έζησε μια ζωή βγαλμένη από χολιγουντιανό σενάριο, οι σκοτεινές σελίδες της, όμως, βγαίνουν ξανά στο φως με τρόπο συνταρακτικό.
x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio