Τα εισιτήρια για το Glastonbury 2020 εξαντλήθηκαν μέσα σε 34 λεπτά
NEWS

Glastonbury Festival 2020: Sold out μέσα σε 34΄

07/10/2019

Μπορεί το line-up να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο τα εισιτήρια για την 5οή διοργάνωση του Glastonbury εξαντλήθηκαν μέσα σε 34 λεπτά. Ένα νέο ρεκόρ, 2,4 εκατομμυρίων θεατών έκανε εγγραφή για να έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει ένα μαγικό χαρτάκι για την πενθήμερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Worthy Farm στο Somerset, 24 με 28 Ιουνίου του 2020.

“Έχουμε πλέον ξεπουλήσει. Σας ευχαριστώ όλους για την απίστευτη, συνεχή υποστήριξη σας. Η ζήτηση ήταν υψηλότερη από ποτέ…”, ανέφεραν οι διοργανωτές λίγο μετά την έναρξη της προπώλησης η οποία ξεκίνησε στις 9 το πρωί της Κυριακής 6 Οκτωβρίου 2019 και ολοκληρώθηκε μέσα σε περίπου ένα μισάωρο.

“Τα εισιτήρια για το Glastonbury 2020 έχουν πλέον εξαντληθεί, αλλά θα υπάρξει μεταπώληση εισιτηρίων τον Απρίλιο και αναμένονται λεπτομέρειες για την πώληση 50 διπλών εισιτηρίων τις επόμενες ημέρες”.

Το φεστιβάλ επιβεβαίωσε ότι 135.000 εισιτήρια είχαν πωληθεί με τη διαδικασία να ήταν η δεύτερη ταχύτερη στην ιστορία του Glastonbury, μετά το φεστιβάλ του 2014 που έκανε sold out λεπτά πιο γρήγορα. Ενδιαφέρον έχει πως ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στο επόμενο Glastonbury, αλλά οι bookmakers στοιχηματίζουν πως θα είναι οι Taylor Swift, Fleetwood Mac και Paul McCartney.

gallery

https://www.glastonburyfestivals.co.uk/

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio