Ο PEPPER 96.6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

ΓΙΟΡ ΛΩΚΑΛΣ Vol. 7 στο Μεταξουργείο

Η γειτονιά του Μεταξουργείου υποδέχεται το ΓΙΟΡ ΛΩΚΑΛΣ Vol. 7 την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στο Beauty Killed The Beast.

Ο Jack Heart

Ο Jack Heart είναι ένας indie/ alternative τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Το πρώτο του EP με τίτλο Girl/ Knell κυκλοφόρησε το 2013 και το 2017 το Emotional Piñata ,ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος του .

Στη συνέχεια για τα 10 χρόνια της δισκογραφικής εταιρίας Inner ear ηχογράφησε το maxi single «108» Αυτή τη στιγμή είναι μέλος των The Love Ghosts με τους οποίους περνάει υπέροχα .

Το πρώτο πόνημα τους το “Blue Eternity” μόλις κυκλοφόρησε . Ο Jack Heart έχει κάνει πολλά λαιβ σε μικρά και μεγάλα stages.

Η Irene

Η Irene (Ειρήνη Παργινού) έχει ξεχωρίσει με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής και τα soul τραγούδια της, που την τοποθετούν στις πιο ενδιαφέρουσες νέες δημιουργούς της αγγλόφωνης σκηνής. Με θητεία που περιλαμβάνει εμφανίσεις σε γνωστά musical στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη και μερικά ξεχωριστά τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει ως σήμερα, είναι αναμφισβήτητα μια τραγουδίστρια που πατάει στο σύγχρονο urban ήχο όσο και στο classic μαύρο ρεπερτόριο.

Στο πρώτο της προσωπικό ep με τίτλο «The Rainbow Soul» σε στίχους και μουσική του Ian Ikon, ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν τα singles «Like A Rainbow» και «Invisible Love» όπου εκτός από την ραδιοφωνική επιτυχία που σημείωσαν κατάφεραν να μπουν και σε δυο παγκόσμιες συλλογές (NOW 2016) με τις μεγαλύτερες αγγλόφωνες επιτυχίες του 2016.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το single “Light it up”, προλογίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το album που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, από τη Hidden Track Records.

Οι ΟMNIAH

Οι ΟMNIAH είναι ένα project φίλων με ελληνικό στίχο, αξιοσημείωτες επιρροές, ευρηματικές μελωδίες και ενίοτε απροσδόκητο γκρουβ. Τον Μάιο του 2019 μας παρουσίασαν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά με το άλμπουμ «Αισθησιακή Αισθαντική Αισθητική», το οποίο δεν έχει σταματήσει να ακούγεται στις συχνότητες του ελληνικού ραδιοφώνου από τον περασμένο Ιούνιο.

Σήμερα, οι OMNIAH, έχοντας πλέον για δική τους στέγη το label και το studio της Mellowsophy Music, δουλεύουν καθημερινά τις ιδέες τους, ετοιμάζοντας την απάντηση στα ερωτήματα που οι ίδιοι έθεσαν μέσα από τη μουσική τους.

Από την Αθήνα στην Κέρκυρα, από την Κέρκυρα στο Helsinki, από την soul στη jazz και από εκεί στα δίχτυα του ηλεκτρονικού ήχου. Μια διαδρομή μεγάλη για ένα κορίτσι αποφασισμένο να τα καταφέρει. Το αποτέλεσμα έχει το όνομά της, “Lou”. Tο ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ της με το οποίο περιγράφει και σηματοδοτεί την προσαρμογή της στο adult life και τον αγώνα για την διατήρηση της αφέλειας και του ενθουσιασμού που τη χαρακτηρίζουν.

Η LOU

Η Lou επιλέγει να μιλήσει μέσα από τον ηλεκτρονικό ήχο και την παιχνιδιάρικη φωνή της. Σε στιγμές, οι jazz καταβολές της δεν κρύβονται κι η ανάγκη της να ξεφεύγει από τις νόρμες και τους κανόνες, αυτοσχεδιάζοντας με μοναδική επιτυχία.

Τον Ιανουάριο του 2019 κυκλοφόρησε το debut album της με την KLIK Records.

 

BEAUTY KILLED THE BEAST

Πέμπτη 21/11/2019

Ώρα έναρξης: 21:00

Παραμυθίας 14 Αθήνα, 10435

Είσοδος ελεύθερη  Tηλ. Kρατήσεων: 2105240117

x
Title Artist

Στείλε μήνυμα στο studio