Πρεμιέρα της ταινία " Ιστορία Γάμου" με τον Pepper 96,6
Ο PEPPER 96.6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

Ιστορία Γάμου: Avant premiere με τον Pepper 96,6

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου βλέπουμε πρώτοι σε avant premiere με τον Pepper 96,6 τη νέα ταινία του υποψήφιου για Όσκαρ Noah Baumbach, «Ιστορία Γάμου», με τον Adam Driver και τη Scarlett Johansson.

Στον κινηματογράφο Nirvana Cinemax (Λ. Αλεξάνδρας 192) στις 8 το βράδυ.

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις

Στείλτε sms: PEPPER, κενό, συμπληρώνετε την απάντηση στην ερώτηση που θα ακούσετε στον αέρα από τους παραγωγούς, το ονοματεπώνυμό σας και το στέλνετε στο 19619*

*0,31€/sms με Φ.Π.Α και επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, έως 20% ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού

Ο Τσάρλι, ένας θεατρικός σκηνοθέτης στην εναλλακτική σκηνή της Νέας Υόρκης και η Νικόλ, μια υποσχόμενη ηθοποιός που δεν έχει ξεδιπλώσει το ταλέντο της, περιγράφουν εναλλάξ το τι αγαπούν ο ένας στον άλλο, μετά από δέκα χρόνια γάμου. Τα λεγόμενά τους συνοδεύονται από ένα μοντάζ των προσωπικών τους στιγμών, που αποπνέουν μια αίσθηση απόλυτης φυσικότητας: σαν μια γλυκιά αδιάκριτη ματιά στη ζωή που βρίσκει πάντα τον τρόπο να διαβρώσει τα ανθρώπινα αισθήματα. Ένα πολυεπίπεδο «δράμα διαζυγίου» που ισορροπεί ανάμεσα στο δάκρυ και το χαμόγελο και βυθίζεται στα άδυτα ενός ακατανόητου λαβύρινθου: ο χωρισμός είναι κάτι τόσο πιο βαθύ από το απλό τέλος μιας ιστορίας.

  • Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από την Odeon στις 28 Νοεμβρίου.
x
Title Artist

Στείλε μήνυμα στο studio