ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Επιστροφή στο στούντιο για την Aretha Franklin

30/09/2020

Το τρίτο μέρος της ανθολογίας Genius του National Geographic είναι αφιερωμένο στην βασίλισσα της soul, Aretha Franklin, και τα γυρίσματα ξεκινούν ξανά, μετά την αναγκαστική ανάπαυλα λόγω Covid-19.

Την πρώτη εγκεκριμένη τηλεοπτική μεταφορά της ζωής της Aretha Franklin έχει στα σκαριά το National Geographic, με το τρίτο μέρος της ανθολογίας Genius να είναι αφιερωμένο στην βασίλισσα της soul, πρώτη γυναίκα της σειράς μετά τις σεζόν για τον Albert Einstein και τον Pablo Picasso. Αποτελούμενη από 8 επεισόδια, η σειρά ήταν προγραμματισμένη για πρεμιέρα στις 25 Μαΐου, όμως η πανδημία της Covid-19 ανάγκασε τα γυρίσματα να διακοπούν το Μάρτιο, με μόλις πέντε επεισόδια να έχουν γυριστεί. Ωστόσο, η παραγωγή έχει πλέον επιστρέψει στην Atlanta της Georgia για να επανεκκινήσει τα γυρίσματά της την 1η Οκτωβρίου.

Στη σειρά του National Geographic, γραμμένη από τη βραβευμένη Pulitzer Θεάτρου Suzan-Lori Parks, την Aretha Franklin υποδύεται η Cynthia Erivo, υποψήφια για Όσκαρ πρωταγωνίστρια του «Harriet» (τις ικανότητές της στη soul είχαμε απολαύσει στη μεγάλη οθόνη μέσα από το «Bad Times at the El Royale»), ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Anthony Hemingway, με credits στα «The Wire» και «American Crime Story». Η νέα ημερομηνία για την επίσημη πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αν όμως η παραγωγή δεν προλάβει το σαββατοκύριακο του Thanksgiving, οι πρώτες ημέρες του 2021 φαντάζουν ως ένα πιθανό σενάριο, με το «Respect», κινηματογραφικό biopic της Aretha Franklin με την Jennifer Hudson στο ρόλο, να είναι ήδη προγραμματισμένο για τις 15 Ιανουαρίου.

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio