ΣΙΝΕΜΑ

Επιστρέφει το City Drive-In

H τεράστια οθόνη υπαίθριου σινεμά της Αθήνας επιστρέφει ανανεωμένη και σε καινούργιο χώρο, με θεματικές βραδιές, εναλλασσόμενα μενού δροσερά cocktails, αλλά και σπουδαίες ταινίες στο πρόγραμμα.

Για δεύτερη χρονιά, το City Drive-in ανοίγει τις πόρτες του, αυτή τη φορά στον «Ελληνικό Κόσμο», στην Πειραιώς 254 (στον υπαίθριο χώρο όπισθεν του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος), μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας, και υποδέχεται σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες, ζευγάρια και οικογένειες. Ένα σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να (ξανα)ζήσουν την εμπειρία του drive-in cinema, μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Με σημαία της μία από τις μεγαλύτερες οθόνες σε υπαίθριο χώρο, το City Drive-in προσφέρει ευκρίνεια στην προβολή και στερεοφωνικό ήχο, ενώ στο χώρο του λειτουργεί food court με πεντανόστιμα urban comfort πιάτα και γλυκά σε μενού που αλλάζει κάθε εβδομάδα, αλλά και bar με δροσερά cocktails.

Ποδαρικό στο φετινό πρόγραμμα προβολών, που όπως πάντα περιλαμβάνει κλασικά αγαπημένα, αλλά και μοντέρνες επιτυχίες, θα κάνει το “Pulp Fiction” την Παρασκευή 11 Ιουνίου, ενώ αμέσως μετά το λόγο θα πάρουν τα musical, με το Grease την Κυριακή 13 Ιουνίου και το La La Land τη Δευτέρα 14 Ιουνίου να γεμίζουν την οθόνη του City Drive In με μουσική.

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα, αλλά και της ανανεώσεις του, στην ιστοσελίδα του city drive -in  

Στο City Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως: καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού, χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό, τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης, αποφυγή συνωστισμού.


Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου μας πάει θερινό

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio