Camilla_Cabello_Don’t_Go_Yet
RELEASES

New Music Friday 30/7

Νέοι Bleachers με Lana Del Rey, ανανεωμένος Craig Walker, φρέσκοι Dry Cleaning και Camilla Cabello, τραγικωμική Boy Scouts και Angel Olsen με χορευτική αλλά και συνετή διάθεση στις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας.

30/07/2021

Ο Craig Walker των Archive επιστρέφει με νέο σχήμα, η Camilla Cabello κυκλοφορεί ένα φρέσκο single, η Angel Olsen διασκευάζει Men Without Hats και ο Jack Antonoff συνεργάζεται για άλλη μία φορά με τη Lana Del Rey στις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας, μαζεμένες σ’ ένα countdown για να τις απολαύσετε το σαββατοκύριακο που έρχεται.

Dry Cleaning – Tony Speaks!

Οι Βρετανοί της post-punk κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό το πολλά υποσχόμενο ντεμπούτο τους με τίτλο «New Long Leg», και αυτή την εβδομάδα κυκλοφορούν δύο ολόφρεσκα κομμάτια: Bug Eggs και Tony Speaks! Όσο για το κομμάτι, έχει πολιτικό μήνυμα· όπως δήλωσε και η frontwoman του γκρουπ, Florence Shaw«Οι στίχοι του Tony Speaks! γράφτηκαν κάποιες μέρες μετά τη νίκη των Συντηρητικών στις βρετανικές εκλογές του Δεκεμβρίου του 2019. Σκεφτόμουν την κλιματική αλλαγή, τις περιβαλλοντικές καταστροφές και την πολιτική εκστρατεία».

Camilla Cabello – Don’t Go Yet

Η αγαπημένη της ποπ Camilla Cabello κυκλοφορεί το πρώτο single της μετά το δίσκο «Romance» που βγήκε στα τέλη του 2019. Το χαριτωμένο Don’t Go Yet συνοδεύεται από ένα πολύχρωμο μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία της Philippa Price και της Pilar Zeta, ενώ θα περιέχεται στον επερχόμενο τρίτο δίσκο της, «Familia».

Boy Scouts – That’s Life Honey

Η Αμερικανίδα Taylor Vick ανακοινώνει τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο της καριέρας της, μετά το ντεμπούτο της «Free Company»που κυκλοφόρησε το 2019. Το «Wayfinder» μας έρχεται την 1η Οκτώβρη, και μαζί με την ανακοίνωση, η Boy Scouts μοιράζεται μαζί μας και το πρώτο δείγμα, το τρυφερό That’s Life Honey που συνοδεύεται από ένα πολύ γλυκό μουσικό βίντεο. Η ίδια η Vick δήλωσε: «Το τραγούδι έχει να κάνει με το να προσπαθείς να βρεις το φως σε μια απαίσια κατάσταση», και συμπληρώνει πως είναι η προσπάθειά της να γράψει μια τραγικωμωδία σε συνδυασμό με αληθινές εμπειρίες ανοίγματος σε άλλους ανθρώπους.  

Craig Walker & The Cold – Get Arrested

Ο Craig Walker των αγαπημένων του ελληνικού κοινού Archive στήνει τους Craig Walker & The Cold, σε συνεργασία με τον Καναδό παραγωγό Eric Alcock, που έχει στο ενεργητικό του δουλειές με ονόματα όπως ο Eminem, η Celine Dion, ο Kanye West και η Pink. Αυτή την εβδομάδα, ο Walker μοιράζεται μαζί μας το πρώτο τους κομμάτι, το εθιστικό Get Arrested που ηχογραφήθηκε στο Βερολίνο.

Bleachers ft. Lana Del Rey – Secret Life

Ο πολυτάλαντος Jack Antonoff κυκλοφορεί σήμερα το δίσκο του «Take The Sadness Out of Saturday Night» υπό το πρότζεκτ των Bleachers, ενώ μόλις λίγες ώρες πριν μοιράστηκε μαζί μας το υπέροχο Secret Life στο οποίο ακούμε και τη συνεργάτιδα και φίλη του, Lana Del Rey. Ο δίσκος είναι ο τρίτος του Antonoff ως Bleachers, και ο μουσικός φαίνεται να είναι εξίσου ταλαντούχος σόλο καλλιτέχνης, όσο και ιδιοφυής παραγωγός.

I just wanna have you in a secret life
‘cause i’m sick of looking after all my ghosts
been tryna tell you I love you the most

BONUS ΔΙΑΣΚΕΥΗ

Angel Olsen – Safety Dance (Men Without Hats)

H Angel Olsen κυκλοφορεί μία πολύ ενδιαφέρουσα εκτέλεση στο εμβληματικό Safety Dance των Men Without Hats από το 1982. Το κομμάτι θα εμπεριέχεται στο δίσκο διασκευών που ετοιμάζει η Olsen για το τέλος του καλοκαιριού, «Aisles». «Ένιωσα πως αυτό το τραγούδι μπορεί να επανερμηνευθεί ως σχετικό με την καραντίνα και το φόβο του να πλησιάζουμε ο ένας τον άλλον και να διασκεδάζουμε», δήλωσε η ίδια η Olsen. «Με έκανε να αναρωτιέμαι, είναι ασφαλές να γελάμε, να χορεύουμε, να είμαστε ελεύθεροι από όλα, έστω για μία μόνο στιγμή»;

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio