Yo-Yo Ma Bach
NEWS

Yo-Yo Ma Βach! Έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια.

26/06/2019

Ο Yo-Yo Ma, ο σπουδαίος κινεζικής καταγωγής Αμερικανός τσελίστας, ένας από τους πιο ξεχωριστούς μουσικούς της σύγχρονης διεθνούς κλασικής σκηνής, παίζει στο Ηρώδειο την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019.

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει, μόνο για το Άνω Διάζωμα, και προτείνεται στους θεατές να έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους πριν έρθουν στη συναυλία. Η Αθήνα είναι ένας από τους 36 σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας του Bach Project, στο πλαίσιο του οποίου ο Yo-Yo Ma παίζει σε εμβληματικούς χώρους τα έργα του αγαπημένου του συνθέτη.

Οι συναυλίες του Bach Project συνδυάζονται πάντα με μία Ημέρα Δράσεων με τον Yo-Yo Ma, όπου μέσω συζητήσεων, καλλιτεχνικών συναντήσεων και άλλων δρώμενων κοινωνικού χαρακτήρα, οι συμμετέχοντες εξερευνούν τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο η τέχνη όχι μόνο ενώνει τους ανθρώπους, αλλά αναδεικνύει και τις ιδιαίτερες αρετές τους. Σε αυτό το πλαίσιο, στις 29 Ιουνίου ο Yo-Yo Ma θα συμμετάσχει και στο Pop Up Event που θα γίνει στην πλατεία της Κυψέλης (Κανάρη), στις 20:00 μαζί με καλλιτέχνες από τη γειτονιά.

Το event είναι ανοιχτό σε όλους και δωρεάν!

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio