Γιάννης Κοροβέσης

Peppers, επιστρέψαμε!

29/07/2022

Νέα σεζόν, με νέο δίδυμο που θα μας υποδέχεται καθημερινά στον αέρα του Pepper 96.6!

“Pepper Mornings” με Σπήλιο Λαμπρόπουλο & Γιάννη Κοροβέση

Από την Δευτέρα 29/08 και κάθε πρωί, ξυπνάμε στις 07:00, παρέα με τον Σπήλιο Λαμπρόπουλο και τον Γιάννη Κοροβέση…

Δύο Αθηναίοι μιλούν, σχολιάζουν και ξυπνούν την πόλη τους. Ο ένας (ο Σπήλιος), με μεγάλη πορεία στον χώρο του entertainment, ξέρει, πως η μουσική είναι το h2o της καθημερινής ζωής και το ραδιόφωνο ο
καλύτερος τρόπος να ξεκινά η μέρα. Ο άλλος (ο Γιάννης), αν και ξεκίνησε νυχτερινός τύπος χτίζοντας κάποια από τα καλύτερα bar της πόλης, κατέληξε να ξυπνά από τις 5 το πρωί.

Τους ακούμε καθημερινά από τις 07:00!


Λίγα λόγια για τον Σπήλιο Λαμπρόπουλο 

 Γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα. Αυτή είναι η πόλη του, σε αυτήν έζησε πριν αποσυρθεί… east coast, τους δρόμους της περπατάει ή οδηγεί καθημερινά και τους ήχους της αφουγκράζεται – με ακουστικά ή χωρίς.

 Έγραψε κείμενα σε εξειδικευμένα περιοδικά, lifestyle έντυπα, free press και εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας. Εργάστηκε ως publicity manager σε εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών και φεστιβάλ αλλά και σε πολυεθνική κινηματογραφική εταιρεία. Δίδαξε σε ΙΕΚ. Ανέλαβε το management του κορυφαίου ελληνικού alternative rock συγκροτήματος.

 Γύρισε σελίδα και ανέλαβε καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή σε μεγάλη αλυσίδα retail. Ίδρυσε τη δική του εταιρεία consulting, curation & art direction.

 Θεωρεί τη μουσική και τα βιβλία το H2O της καθημερινής ζωής. Πιστεύει ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινά η μέρα από μία ραδιοφωνική εκπομπή. Έχοντας ακούσει χιλιάδες τέτοιες, σκέφτηκε κάποια στιγμή να κάνει και τη δική του.

 Λίγα λόγια για τον Γιάννη Κοροβέση 

Ο Γιάννης Κοροβέσης βρέθηκε από πολύ μικρός στα μπαρ, μέσα σε αυτά μεγάλωσε και κάποια στιγμή, αφού έστησε μερικά από τα καλύτερα της Αθήνας και άνοιξε και δικό του -και μετά το έκλεισε- παράτησε την ενεργό (νυχτερινή) δράση. Συνεχίζει όμως να γράφει για ποτά σε σάιτ, εφημερίδες, free press –είναι και ιδρυτής του bitterbooze.com-, ακόμη διδάσκει επίδοξους μπαρτέντερ στο ΙΕΚ Le Monde, ενώ προσφέρει και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις εστίασης.

 Το σπίτι του είναι γεμάτο με παπαγάλους, φυτά και βιβλία, ξυπνάει φανατικά από τις πέντε τα χαράματα –κι ας μην έχει διαβάσει καθόλου Ρόμπιν Σάρμα- και στον ελεύθερό (!) του χρόνο μαγειρεύει συνταγές από όλο τον κόσμο και ανακατεύει Negroni και Gibson.


The Bright Side Of The Road Is You!

Επιστρέφουμε με όρεξη για μια σεζόν που υπόσχεται να είναι πιο…γεμάτη από ποτέ!

Συντονιστείτε στον Pepper 96.6 κάθε μέρα και απολαύστε τη διαδρομή!

Αυτό είναι το νέο μας πρόγραμμα:

 

Ακολουθήστε μας στα social media

  instagram

  facebook

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio