Ο PEPPER 96.6 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Jameson Music Screenings: Οι Ramones στο ΑΣΤΟΡ

Σε πρώτη προβολή, οι θρυλικοί Ramones θα μας βομβαρδίσουν με τις μουσικές τους για μια και μόνο παράσταση, στον κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 21.00, με την προβολή του ντοκιμαντέρ «RAMONES: End of Century», για το φεστιβάλ μουσικών ταινιών του Jameson.

Jameson Music Screenings: Από τον Δεκέµβριο έως τον Απρίλιο,  πέντε εµβληµατικές ταινίες γεµάτες µουσική, µία Δευτέρα τον µήνα στο ΑΣΤΟΡ. Μια νέα σειρά προβολών μουσικών ντοκιμαντέρ, με καλλιτέχνες που μας σημάδεψαν στο χρόνο.

Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει πάρτι µε μουσικές από τον Pepper 96,6 και Jameson drinks.

Για την ταινία

Το 1974, η μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης ήταν σε σοκ, λόγω του βίαιου, νέου και ωμού ήχου μιας μπάντας απροσάρμοστων από το Κουίνς, που την έλεγαν Ramones. Έπαιζαν σε ένα μπαράκι, μπροστά σε μικρό κοινό, και άγγιζαν μια χορδή δυσαρμονίας που γρήγορα μετατράπηκε σε θεμέλιο της μουσικής σκηνής τη δεκαετίας του ’70. Αυτό το κουαρτέτο των απρόσμενων ροκ σταρ ταξίδεψε σε όλη τη χώρα, σε όλον τον πλανήτη, και προκάλεσε τη σπίθα μιας κίνησης που θα συνόδευε δύο γενιές απόκληρων.

Παρόλο που η μπάντα δεν μπήκε ποτέ στο αμερικανικό Billboard, άντεξε στον χρόνο -ανάμεσα στην απίθανη επιτυχία και τις έντονες εσωτερικές συγκρούσεις- τηρώντας ένα μεγαλειώδες πρόγραμμα τουρνέ 22 χρόνων. Ανιχνεύοντας την ιστορία της μπάντας, από την απίθανη καταγωγή της στην τεράστια επιτυχία της, την πικρή παρακμή και τη λυπηρή μοίρα των Joey και Dee Dee, το «End of the Century» είναι ένα ολοζώντανο τεκμήριο μιας από της πιο επιδραστικές μπάντες της μουσικής ιστορίας.

RAMONES: End of Century, των Μάικλ Γκραμάγκλια & Τζιμ Φιλντς | 2003 /110λ.

Με τους: Dee Dee, Joey, Johnny & Tommy Ramone, Joe Strummer, Debbie Harry, Glen Matlock, Kirk Hammett, John Frusciante, Captian Sensible, Thurston Moore.

 

x
Title Artist

Στείλε μήνυμα στο studio