pepper966
Ο PEPPER 96.6 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

13+1 tips ετοιμότητας του καλοκαιρινού Φεστιβαλικού Τύπου

21/06/2022

Το συναυλιακό καλοκαίρι ξεκίνησε και… επειδή πέρασε καιρός, σας θυμίζουμε τους άτυπους κανόνες που ισχύουν – ή τουλάχιστον ίσχυαν μέχρι πριν από σχεδόν 3 χρόνια!!!

Είναι αλήθεια πως μας έλειψαν τα live και για αυτό έχουμε μια ορμή και ένα πάθος παραπάνω σε συνδυασμό με την ανάγκη μας για κοινωνικοποίηση. Για να μπούμε ήρεμα και ψύχραιμα στην νέα/παλιά μας πραγματικότητα….

Παρακάτω θα βρείς 13 +1 κανόνες και tips που πρέπει να θυμάσαι πριν πας σε μια συναυλία… στην Αθήνα!

1.Αν μπορείς, μην πάρεις αυτοκίνητο. Ή πάρε τα ΜΜΜ ή πάρε μαζί και τους φίλους σου. Σίγουρα όμως να ξέρεις πως θα ταλαιπωρηθείς. Τόσα αυτοκίνητα σε έναν μικρό χώρο, δεν μπορεί παρά να δημιουργήσουν κίνηση και καθυστερήσεις.

2. Τα μπουκαλάκια με «νερό» που φεύγουν στον αέρα κυρίως σε μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ από τους πολύ πολύ μπροστινούς είναι… ένοχα! Κάποιοι θέλουν να κρατήσουν την θέση τους στο κάγκελο και αυτό έχει θυσίες  (αν είστε φαν των μέταλ συναυλιών, σίγουρα θα έχετε ήδη πονηρευτεί).

3. Αν δεν θέλεις να στριμωχτείς, μπορείς να κάτσεις πιο πίσω (που είναι και πιο απολαυστικά αν είσαι άνω των 35). Αν πας μπροστά και στο κέντρο, ναι σίγουρα ρισκάρεις να έχεις τον ψηλό μπροστά σου, το ερωτευμένο ζευγάρι δίπλα σου, την influencer που τραβάει τον εαυτό της, τον fan που ξέχασε το αποσμητικό, τον φίλο ή την φίλη που ουρλιάζει τους στίχους κτλ κτλ…

4. Δεν στεκόμαστε όρθιοι μπροστά από κάποιον που κάθεται, εκτός και αν έχει κάτσει στο κέντρο των όρθιων (ντα..)

5. Κράτα τα νεύρα σου για μετά. Ή μάλλον πέτα τα σε κάποιον κάδο έξω από την συναυλία. Προσπάθησε να διασκεδάσεις, έχεις κάθε λόγο.

6. Κατέβασε το κινητό σου και λίγο… Ή καλύτερα βάλτο στην τσέπη! Εκτός του ότι χάνεις το live, ενοχλείς και τους πίσω.

7. Μην πετάς πράγματα και ποτά στους καλλιτέχνες… δεν θέλει εξήγηση.

8. Μην φοράς παπούτσια που δεν είναι άνετα. Τα καλύτερα παπούτσια είναι τα κλειστά αθλητικά.

9. Μην κουβαλάτε (κυρίες μου) μεγάλες τσάντες με άπειρα πράγματα μέσα. Λεφτά, κλειδιά, τσι…ρα, κινητό!

10. Μην γκρινιάζεις για τον ήχο, τα φώτα, τον ήλιο, τη ζέστη, τον αέρα, την ρημάδα τη ζωή… Αντιθέτως, κοίτα γύρω σου… είσαι έξω, σε live μετά από 3 χρόνια!

11. Να ξέρεις, το πιο πιθανό είναι να ΜΗΝ μπορέσεις να δεις όλους τους φίλους με τους οποίους έχεις δώσει ραντεβού. Αυτό είναι και αρνητικό και θετικό αν το σκεφτείς.

12. Διάλεξε προσεκτικά την συναυλιακή σου παρέα. Θέλεις να πας με παρέα που θέλει, αγαπάει, διασκεδάζει όπως εσύ.

13. Αλίμονο αν κάποιος πάθει κάτι ή αν κάτι σας συμβεί… Αλλά ας είμαστε προετοιμασμένοι και ας γνωρίζουμε από πριν που βρίσκεται ο χώρος των πρώτων βοηθειών.

14. Τα «μπροστά από τον ηχολήπτη», «πίσω από το μπαλόνι», «ανάμεσα στα bar» κτλ δεν είναι σημεία συνάντησης. Σας περιμένουμε στο van του Pepper 96,6 για να βρεθούμε επιτέλους!

Αν έχετε και άλλα tips και κανόνες που έχουμε ξεχάσει, παρακαλούμε να τους μοιραστείτε μαζί μας στα social media…

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio