Οι Cold Play ακυρώνουν την περιοδεία τους λόγω επιπτώσεων στο περιβάλλον
NEWS

Οι Coldplay ανακοινώνουν νέο άλμπουμ με γράμμα σε φαν τους!

Σχεδόν αθόρυβα, με ένα απλό γράμμα σε έναν από τους χιλιάδες θαυμαστές τους, οι Coldplay μόλις ανακοίνωσαν το πρώτο τους άλμπουμ μετά απο τέσσερα χρόνια.

Τα τελευταία.. 100 χρόνια ( ή σχεδόν τόσα) δουλεύουμε πάνω σε κάτι που ονομάσαμε Everyday Life, γράφει η μπάντα στο δακτυλογραφημένο μύνημα που έστειλε στην έκπληκτη θαυμάστρια.

«Πρόκειται για ένα διπλό άλμπουμ, χωρισμένο στα δύο: Το Sunrise and το Sunset, με τα οποία εκφράζουμε τα συναισθήματά μας για διάφορα πράγματα. Θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου».

Το γράμμα έχει τις υπογραφές και των τεσσάρων μελών των Coldplay, αλλά όπως ήταν φυσικό, ο παραλήπτης αρχικά νόμιζε πως πρόκειται για φάρσα.

View image on Twitter«Fake alert!» έγραψε η θαυμάστρια Lena Tayara στο Twitter ποστάροντας τη φωτό με την κάρτα.

Όταν η Lena επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται για απάτη και πως πράγματι ήταν η εκλεκτή του  αγαπημένου της συγκροτήματος ξαναπόσταρε:

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Αν το ήξερα από την αρχή, θα είχα στρώσει το καλύτερο τραπεζομάντηλο για τη συγκεκριμένη φωτό!»

Οι πιο…υποψιασμένοι ίσως είχαν βγάλει τα δικά τους συμπεράσματα για την επιστροφή των Coldplay, από την περασμένη εβδομάδα, όταν στη Μαδρίτη κυκλοφόρησαν ασπρόμαυρες φωτογραφίες της μπάντας να ποζάρει με τον…»σαξοφωνίστα» Γερμανό φιλόσοφο Νίτσε, σε ατμόσφαιρα του 1920.

Coldplay

x
Title Artist

Στείλε μήνυμα στο studio