Ο PEPPER 96.6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

Καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Με αφορμή την παράσταση «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» στην οποία πρωταγωνιστεί και υπογράφει τη σκηνοθεσία, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα βρίσκεται στο στούντιο του Pepper 96,6 αυτή την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί, στους Πρωινούς Τύπους, Ματούλα Κουστένη και Κίμωνα Φραγκάκη.

Για να ξέρετε:

Γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του 1970 στην Αθήνα.

Υπήρξε παντρεμένος με την Έρση Ξενάκη με την οποία απέκτησαν έναν γιο, τον Γιώργο Ίκαρο.

Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών όπου από το σχολείο ήδη είχε ξεδιπλώσει τον ταλέντο του στην υποκριτική και το πάθος του για το θέατρο.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής Εθνινού Θεάτρου.

Αμέσως μετά την αποφοίτηση του άρχισε να εργάζεται στο θέατρο όπου έχει πάρει μέρος σε γνωστές παραστάσεις για μερικές από τις οποίες έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές. Ενδεικτικά αναφέρονται: «‘Αμλετ», «Ο συλλέκτης», «Πέτρες στις τσέπες του» «Καλλιγούλας» «Ιππόλυτος» κ.α.

Τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία με τη σκηνοθεσία και τις ερμηνείες του σε παγκόσμια αριστουργήματα: Ο Πουπουλένιος, ο Θεός της Σφαγής και ο Φάρος.

Έχει εμφανιστεί σε αρκετές γνωστές τηλεοπτικές σειρές της Μιρέλλας Παπαοικονόμου όπως το «Λόγω τιμής», «Η ζωή που δεν έζησα» και το  «Έτσι ξαφνικά», στο «Να με προσέχεις» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, σε σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου κ.ά.

Το 2006 παρουσίασε το ριάλιτι παιχνίδι Survivor στο Mega Channel.

Τον Απρίλιο του 2009 δήλωσε για πρώτη φορά παρουσία στα πολιτικά πράγματα, υπογράφοντας την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος «Δράση» και στις ευρωεκλογές 2009 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το  κόμμα.

x
Title Artist

Στείλε μήνυμα στο studio