μιχαηλ_μαρμαρινός
NEWS

Ο Μιχαήλ Μαρμαρινός είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στην ‘Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα”.

28/07/2020

Ελπίδες και αισιοδοξία για τη διοργάνωση του θεσμού”Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα” γεννά η είδηση ότι ο Μιχαήλ Μαρμαρινός αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση του θεσμού.

Η επιλογή του Μιχαήλ Μαρμαρινού στηρίχτηκε αφενός στη δύναμη της προσωπικότητας του, αφετέρου στο πολυσχιδές καλλιτεχνικό του έργο. Οραματιστής στο χώρο του θεάτρου και όχι μόνο, γνωρίζει τη διεθνή πολιτιστική σκηνή στην οποία έχει διακριθεί ως ένας εκ των πρεσβευτών της Ελλάδας που χαίρει εκτίμησης και αναγνώρισης στο εξωτερικό.

Τα προβλήματα με την διοργάνωση παραμένουν αλλά η τοποθέτηση του διεθνώς καταξιωμένου σκηνοθέτη, σε συνδυασμό με την πιθανή χρονική μετακίνηση για το 2023 δημιουργούν τις μεγαλύτερες δυνατές προσδοκίες και τεράστια ευκαιρία να γίνουν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή ο τίτλος που μου αποδίδεται. Ελπίζω πως η αγάπη μου για την Ελευσίνα -που μετράει πολλά χρόνια, πολύ πριν την ανακύρηξή της σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα-  θα καταφέρει να μετατραπεί, με τη βοήθεια όλων των συνεργατών και της πόλης, σε ένα έργο που θα αφήσει ζωντανά ίχνη και αναμνήσεις», δήλωσε ο Μιχαήλ Μαρμαρινός μετά την ανακοίνωση  του Διοικητικού Συμβουλίου.

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio