Ο PEPPER 96.6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

O Δημήτρης Κανέλλης στην εκπομπή του Γιώργου Μουχταρίδη

24/01/2022

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του “Όλα είναι μάταια” (που κυκλοφορεί από την key books), ο Δημήτρης Κανέλλης έχει σίγουρα πολλά να μας πει. Γι΄ αυτό θα βρίσκεται στο studio του Pepper 96.6 καλεσμένος του Γιώργου Μουχταρίδη, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί.

“Όλα είναι μάταια”

Αν αργείς να κοιμηθείς το βράδυ επειδή δεν την παλεύεις να πας δουλειά την επόμενη μέρα, αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Αν πρέπει να κατεβάσεις 2 μπουκάλια κρασί κάθε Κυριακή βράδυ για να αντέξεις την εβδομάδα που έρχεται, αυτό το βιβλίο είναι για σένα.

Αν ξυπνάς κι αναρωτιέσαι πώς τα έκανες τόσο σκατά, αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Αν νιώθεις πως έχεις απογοητεύσει τον παιδικό σου εαυτό και τα όνειρα που είχε, αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Αν νιώθεις πως όλα είναι μάταια, τότε σίγουρα αυτό το βιβλίο είναι για σένα.

Υπάρχει ένας ελέφαντας ακριβώς στη μέση του δωματίου και όλοι κάνουν πως δεν τον βλέπουν. Αυτός ο ελέφαντας είναι η εργασιακή κατάσταση στην Ελλάδα. Ο ίδιος βρέθηκα να δυσκολεύομαι να κατανοήσω το τοπίο της αγοράς εργασίας και πώς λειτουργεί, καθώς για άλλη φάση είχα προετοιμαστεί κι εν τέλει άλλη φάση σού σκάει. Οπότε, αφού τα κατάφερα εγώ, ήρθε η ώρα να σε βοηθήσω να τα καταφέρεις κι εσύ.

Ο Δημήτρης Κανέλλης είναι και ο άνθρωπος πίσω από τις 3 πετυχημένες σελίδες του facebook, που λατρεύουμε να διαβάζουμε: 

@Τμήμα Προσωπικού δράματος  @Η ζωή στο γραφείο  @Thank you, next


Ο Δημήτρης Κανέλλης γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα και σπούδασε στο τμήμα πληροφορικής του ΟΠΑ. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως προγραμματιστής και στη συνέχεια ξεκίνησε να ασχολείται με τα κοινωνικά δίκτυα και τον ψηφιακό κόσμο. Πλέον, έχει τη δική του επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Τεχνολογία, προσφέροντας υπηρεσίες και δημιουργώντας προϊόντα. Η αγαπημένη του φράση είναι το «Όλα είναι μάταια», που το θεωρεί άμεσα συνδεδεμένο με το λατινικό Memento Mori.

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio