ΜΟΥΣΙΚΗ

Nick Cave: Προσωπική περιοδεία στην Ευρώπη

18/02/2019

Ο Nick Cave μόλις ανακοίνωσε οτι επιστρέφει στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο με την περιοδεία του με τον τίτλο ‘Conversations’  το Μάιο και τον Απρίλιο του ΄19, χαρίζοντας στους θαυμαστές του την ευκαρία να απολαύσουν τον frontstage των Bad Seeds σε καινούριες, πολύ πιο…προσωπικές καταστάσεις. Εννέα live εμφανίσεις στην Ευρώπη και άλλες εννέα μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις οποίες το κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει ακόμη πιο κοντά μαζί του, να τον ρωτήσει οτιδήποτε θα ήθελε να μάθει για εκείνον και ο Cave θα δίνει τις πιο ειλικρινείς απαντήσεις.

Η είδηση, έρχεται αμέσως μετά τις sold out εμφανίσεις του Nick Cave με τους Bad Seeds στην Αυτραλία και τη Νέα Ζηλανδία και οι θαυμαστές στην Ευρώπη έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν την live επικοινωνία μαζί του, ενώ θα τους έχει μαγέψει με τα εμβληματικά κομμάτια του στο πιάνο.

Η ιδέα του Cave να απαντά σε ερωτήσεις του κοινού του ήρθε κατά τη διάρκεια της αποθεωτικής περιοδείας του 2017, όταν και ένιωσε ξανά αυτή τη βαθιά και πολύ ξεχωριστή σχέση που είχε μαζί του να βαθαίνει ακόμη περισσότερο. “Αποφάσισα ότι ήθελα να τους ακούσω να μου μιλάνε. Στα τελευταία μας live έβγαινε στην επιφάνεια από την πλευρά του κοινού μια ανάγκη να συνδεθεί ακόμη περισσότερο μαζί μας, και από την πλευρά μας υπήρξε μια προθυμία ν’ ανοιχτούμε κι άλλο και σκέφτηκα ότι μια απευθείας συζήτηση με το κοινό θα μπορούσε να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Όσο πιο ειλικρινείς και προσωπικές θα είναι οι ερωτήσεις τόσο πιο ενδιαφέρουσα θα είναι και η βραδιά!”

Τo πρόγραμμα των ‘Conversations’ του Nick Cave:

ΜΑΙΟΣ

Monday 13 – Friedrich-Ebert-Halle, Hamburg, Γερμανία
Wednesday 15 – Admiralspalast, Berlin, Γερμανία
Thursday 16 – Tonhalle, Dusseldorf, Γερμανία
Sunday 19 – Oslo Konserthus, Oslo, Νορβηγία
Tuesday 21 – DR Koncerthuset, Koncertsalen, Copenhagen, Δανία
Friday 24 – Philharmonie, Luxembourg, Λουξεμβούργο
Sunday 26 – Het Concertgebouw, Amsterdam, Ολλανδία
Monday 27 – TivoliVredenburg, Grote Zaal, Utrecht, Ολλανδία
Wednesday 29 – DeRoma, Antwerp, Βέλγιο

ΙΟΥΝΙΟΣ

Saturday 15 – Wales Millenium Centre, Cardiff, UK
Monday 17 – Symphony Hall, Birmingham, UK
Wednesday 19 – The Barbican, London, UK
Thursday 20 – The Bridgewater Hall, Manchester, UK
Saturday 22 – Usher Hall, Edinburgh, UK
Saturday 23 – Sage One, Gateshead, UK
Tuesday 25 – Royal Concert Hall, Nottingham, UK
Wednesday 26 – Eventim Olympia, Liverpool, UK
Friday 28 – Brighton Dome Concert Hall, Brighton, UK

Εν τω μεταξύ, οι Bad Seeds δουλεύουν εντατικά αυτό τον καιρό για το επερχόμενο άλμπουμ τους, σχεδόν τρία χρόνια μετά το ‘Skeleton Tree’ που γνώρισε τεράστια επιτυχία.

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio