Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τη Sugahspank!, τον Blend Mishkin και τους Roots Evolution

Η Sugahspank!, ο Blend Mishkin και οι Roots Evolution παρουσιάζουν το Caribbean soul, μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με feel good μελωδίες, soul ενέργεια και χρώμα Καραϊβικής!

Το  πρόσφατο άλμπουμ τους, Paint everything white, είναι μόνο η αφορμή για να απολαύσουμε δύο ώρες καλής μουσικής και να ταξιδέψουμε νοερά, δίνοντας απλώς ραντεβού στον υπέροχο Κήπο του Μεγάρου.

Το Paint everything white, είναι ο καρπός της συνεργασίας της Sugahspank! και του Blend Mishkin, 12 χρόνια μετά την πρώτη τους δισκογραφική συνάντηση. Μία ευχάριστη δημιουργική έκπληξη που είχε ως αποτέλεσμα ένα reggae soul διαμάντι και επιβεβαίωσε την μουσική τους χημεία κι όλο αυτό από απόσταση, εν μέσω καραντίνας.

Κάθε κομμάτι του δίσκου είναι μία μικρή ιστορία. Oι εναλλαγές στο beat και οι soulful ερμηνείες συναντούν την reggae, το hip-hop και δημιουργούν μία συναρπαστική μουσική εμπειρία με εναλλαγές στο συναίσθημα χωρίς να λείπουν οι πιο εσωτερικές, ευαίσθητες στιγμές. Το πρώτο single,Yummy man ακούγεται στο repeat και σε παρασύρει σε έναν υπνωτικό ρυθμό, ενώ όλο το άλμπουμ έκλεψε τις εντυπώσεις, με τις θερμές κριτικές να διαδέχεται η μία την άλλη.

Το Paint everything white θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά στον Κήπο του Μεγάρου, ενώ δεν θα λείψουν παλιότερα αγαπημένα κομμάτια των δύο καλλιτεχνών καθώς και uplifting διασκευές συνοδεία του εξαιρετικού μουσικού σχήματος Roots Evolution και του MC Jeff Gonzalez. Οι Roots Evolution είναι το επταμελές μουσικό σχήμα που συνοδεύει τον Blend Mishkin στις περιοδείες του ανά την Ευρώπη και στα τέσσερα τελευταία άλμπουμ ως session μουσικοί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Sugahspank! & Blend Mishkin
ft. Roots Evolution: Caribbean soul 

Κήπος του Μεγάρου

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Ώρα έναρξης: 21.00

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (προπώληση & ταμείο)

Προπώληση 

210 72 82 333
www.megaron.gr
και σε όλα τα καταστήματα Public

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio