Καλεσμένος στον Pepper 96,6 o Γιώργος Παπαγεωργίου

08/01/2019

“Είμαι τόσο εξαρτημένος από τη μουσική που τη σκέφτομαι συνέχεια”.  Η κατάσταση σοβαρεύει. Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, 9 με 10 το πρωί, ο Γιάννης Νένες και η Βαρβάρα Σαββίδη υποδέχονται στο studio του Pepper 96,6 τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Λίγο πριν τη συναυλία με τη live μπάντα του, τους Polkar στο Church Session του Pepper τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, ο Γιώργος Παπαγεωργίου έρχεται να μας λύσει επιτέλους μερικές απορίες: Είναι ηθοποιός ή τραγουδιστήςΤι σχέση έχει με τον Michael Jackson και γιατί οι φίλοι τον φωνάζουν “Ντι Κάπριο”; Γιατί λατρεύει τόσο πολύ το Παγκράτι; Τι σημαίνει ‘Polkar’;

ΟΙ POLKAR

Με μουσική που χαρακτηρίζεται ως ρομαντική indie/folk και με άμεσες αναφορές στις παλιές αθηναϊκές καντάδες, oι “Polkar” ξεκίνησαν ως το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου έχοντας δίπλα του τον μουσικό Γιάννη Κυρατσό.

Δημιουργήθηκαν μόλις πριν από 5 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα έχουν κάνει πλήθος συναυλιών (Σταυρός του Νότου, Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Fix Factory, FAUST, SIX DOGS, BIOS, Bord de l’ eau, Pik Nik Urban Festival , Photobiennale Thessaloniki, Residents, ROVER, Tiki Athens κ.α.. ).

Εμφανίστηκαν ως νέα μουσική μπάντα στο Tedx 2014 στο Βασιλικό θέατρο στη Θεσσαλονίκη.

Άνοιξαν την συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη στο Fix Factory το καλοκαίρι του 2016.

Υπήρξαν μία από τις μπάντες του Jumping Fish στην εκπομπή Music Project by Jumping Fish στον ALPHA.

Ο πρώτος δίσκος τους ηχογραφήθηκε στο Royal Alzheimer Hall με τον Τίτο Καρυωτάκη και τον Χρίστο Χαρμπίλα στον ήχο και τη μίξη. Στο πλευρό τους είχαν και την κομπανία κανταδόρων «Τροβαδούροι της παλιάς Αθήνας».Τα πρώτα τους video clip υπάρχουν όλα στο Youtube και αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα του ύφους τους αποσπώντας ενθουσιώδη σχόλια από τον «Τύπο».

 

 

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio