Δαφνη Ζουμπουλακη Pepper 966

Καλεσμένη στον Pepper 96,6 η Δάφνη Ζουμπουλάκη

13/03/2019

Αυτή την Παρασκευή 15 Μαρτίου η Δάφνη Ζουμπουλάκη φέρνει τον κόσμο της Ελληνικής Τέχνης στο studio του Pepper 96,6. Ο  Γιάννης Νένες και η Βαρβάρα Σαββίδη υποδέχονται τη γνωστή γκαλερίστα στο Πρωινό Πιπέρι 9 με 10 το πρωί.

Ένα κορίτσι που μεγάλωσε μέσα στην Τέχνη, ανάμεσα σε σπουδαία έργα και συναναστράφηκε με μεγάλους καλλιτέχνες… Φασιανός, Τσαρούχης, Χρύσα, Τάκης, Μόραλης….Θα μοιραστεί μαζί μας τις ιστορίες της και θα απαντήσει στις ερωτήσεις ακροατών.

Η Δάφνη Ζουμπουλάκη σπούδασε συντήρηση σε ξύλο και πέτρα στο City and Guilds of London Art School στο Λονδίνο, όπου και έκανε πρακτική εξάσκηση για δύο χρόνια μετά το τέλος των σπουδών της.

Εργάζεται στην γκαλερί από το 1996 και το 2000 ανέλαβε τη διεύθυνσή της και την οργάνωση εκθέσεων νεότερων καλλιτεχνών. Από το 2007 άρχισε να οργανώνει το Zone D, ένα ευέλικτο πλαίσιο-ιδέα για την παρουσίαση σύγχρονης τέχνης σε διαφορετικούς -κάθε φορά- χώρους, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιμέλειας. Από το 2016 είναι ιδρυτικό μέλος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας New Wrinkle.

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio