ΣΚΙΑ Αvant Premiere Pepper 966
Competitions

“ΣΚΙΑ” του Ζανγκ Γιμού | Avant premiere με τον Pepper 96.6

12/03/2019

Η τελευταία ταινία του μεγάλου Κινέζου σκηνοθέτη Ζανγκ Γιμού (Zhang Yimou) «Ying» (“Σκιά“) που έσπασε τα ταμεία στo διεθνές box office, έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019.

Avant Premiere με τον Pepper 96,6

O Pepper 96,6, εξασφάλισε avant premiere αποκλειστικά για τους ακροατές του την Τετάρτη 13  Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα στο Odeon Starcity.

Συντονιστείτε!

Για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό, παίρνετε το κινητό σας, γράφετε PEPPER, αφήνετε κενό, συμπληρώνετε την απάντηση στην ερώτηση που θα ακούσετε από τους παραγωγούς του σταθμού, το ονοματεπώνυμό σας και το στέλνετε στο 19619 ( με χρέωση 0,31€/sms με Φ.Π.Α και επιπλέον Τέλος Τηλεφωνίας 12%, έως  20% ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού)

Οι τυχεροί ακροατές θα ενημερωθούν με απαντητικό sms.

Image result for ΣΚΙΑ του Ζανγκ Γιμού

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο εκτός διαγωνισμού τμήμα του 75ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο Ζαν Γιμού δήλωσε ότι εμπνεύστηκε την ιστορία από την ταινία του διάσημου ιάπωνα σκηνοθέτη Ακίρα Κουροσάβα «Καγκεμούσα» (1980), που σημαίνει Ο Ισκιος του Πολεμιστή, καθώς και από τη δική του περιέργεια για τις ζωές των σωσιών στην κινεζική ιστορία.

Ο σκηνοθέτης επανερμηνεύει την ιστορία των Τριών Βασιλείων της Κίνας στην επική περιπέτεια «Σκιά» που περιγράφει την ιστορία ενός ισχυρού Βασιλιά και του λαού του που έχουν εκδιωχθεί από την πατρίδα τους και επιθυμούν να την πάρουν πίσω. Ο Βασιλιάς είναι άγριος και φιλόδοξος αλλά τα κίνητρα και οι μέθοδοί του είναι άγνωστα και μυστήρια. Ο αρχιστράτηγός του είναι ένας οραματιστής που επιθυμεί διακαώς να κερδίσει τη μάχη αλλά χρειάζεται να αναπτύξει το σχέδιό του με απόλυτη μυστικότητα. Οι γυναίκες του παλατιού αγωνίζονται να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο που δεν έχει χώρο για εκείνες. Και υπάρχει και ένας κοινός θνητός γύρω από τον οποίο στροβιλίζονται οι αδυσώπητες δυνάμεις της ιστορίας, έτοιμες να τον κατασπαράξουν.

 

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio