Από τον Ιωσήφ Πρωϊμάκη

ΣΙΝΕΜΑ

Το βραβευμένο “Dolphin Man” σε online προβολή

ΣΙΝΕΜΑ

Με Leos Carax επιστρέφουν οι Κάννες

Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς δημιουργούς που εμφανίστηκαν ποτέ στο φεστιβάλ της Κρουαζέτ, επιστρέφει για να επαναφέρει ανατρεπτική κινηματογραφική κανονικότητα στη γαλλική ριβιέρα.
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» είναι η τηλεόραση που θέλουμε

Αν το πρώτο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς από το σεναριακό δίδυμο των «Άγριων Μελισσών» και τον σκηνοθέτη του «Ζίζοτεκ» είναι αντιπροσωπευτικό, ίσως μιλάμε για την τηλεοπτική σειρά της χρονιάς.
ΣΙΝΕΜΑ

Ο Daniel Craig έρχεται για γύρισμα στην Ελλάδα

Όχι ένα, αλλά δύο sequels θα αποκτήσει η κωμωδία μυστηρίου του Netflix, που αγόρασε τα δικαιώματα σε ένα mega-deal $450 εκατομμυρίων, δίνοντας στον πρώην James Bond ένα νέο franchise.
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σεξουαλικά αρπακτικά και κουλτούρα αποσιώπησης

Η πρώτη μεγάλη τηλεοπτική σειρά της ψηφιακής πλατφόρμας της Apple γυρίστηκε το 2019, μοιάζει όμως να μιλά κατευθείαν στην καρδιά της Ελλάδας του 2021, καθρεφτίζοντας στην ιστορία της όσα βλέπουμε στα δελτία μας.
ΣΙΝΕΜΑ

Η «Δίκη των 7 του Σικάγο» δωρεάν για 48 ώρες

Υποψήφιο για 5 Χρυσές Σφαίρες και σίγουρα μια από τις καλύτερες ταινίες της περασμένης χρονιάς, το φιλμ του Aaron Sorkin διαθέσιμο για όλον τον πλανήτη χωρίς καμία χρέωση, για δύο ημέρες.
ΤΕΧΝΕΣ

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης φοράει ακουστικά

Μετρώντας αντίστροφα για την υβριδική του διεξαγωγή τον Μάρτιο και τον Ιούνιο του ’21, υποδέχεται το νέο hot trend της αφήγησης, με masterclasses, workshops και φεστιβαλικό τμήμα αφιερωμένα στα podcasts.
ΣΙΝΕΜΑ

Στα δύο σπάει το Φεστιβάλ Βερολίνου

Online θα διεξαχθεί το διαγωνιστικό και εμπορικό τμήμα του Φεστιβάλ τον Μάρτιο, ενώ τον Ιούνιο το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τη διοργάνωση σε κλειστές και open air αίθουσες.
NEWS

Blockbuster deal για τον Bob Dylan

Ιστορική συμφωνία ανακοίνωσε η Universal Music, που εξαγόρασε το σύνολο του καταλόγου του Bod Dylan - με περισσότερα από 600 τραγούδια, πιθανά είναι η μεγαλύτερη αγορά δικαιωμάτων στην Ιστορία.
x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio