release_athens
NEWS

Αναβάλλεται και το Release Athens

Λόγω ανεπάρκειας στους ρυθμούς εμβολιασμού και ασάφειας στις δεσμεύσεις των αρμοδίων, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, που θα αποκαλύψει άμεσα σημαντικές προσθήκες στο line up της.

17/05/2021

Με το «άνοιγμα» των πολιτιστικών εκδηλώσεων να επιβεβαιώνει τα σκληρά μέτρα που απαιτούνται για την ασφαλή διεξαγωγή των open air συναυλιών, το Release Athens ανακοίνωσε σήμερα την αναβολή της διοργάνωσης του 2021, για το καλοκαίρι του 2022. Αναφερόμενη στον όχι αρκετά γρήγορο ρυθμό των εμβολιασμών, στην ασάφεια από πλευράς των αρμόδιων αρχών, αλλά και στη γενικευμένη αβεβαιότητα των καλλιτεχνών, η διοργανώτρια εταιρεία μπαίνει και επίσημα βρισκόμαστε στη διαδικασία μεταφοράς όλων των εκδηλώσεων του 2021 στο καλοκαίρι του 2022, με το σύνολο των νέων ημερομηνιών να ανακοινώνονται εντός των επόμενων μηνών.

Η συνολική αναβολή του Release Athens ακολουθεί την προ μηνός μετάθεση της εμφάνισης των Pet Shop Boys αλλά και τις αναβολές του AthensRock και του Ejekt Festival. Στη θετική πλευρά, πάντως, το Release Athens υπόσχεται να επανέλθει δριμύτερο, με σημαντικές προσθήκες να αναμένονται στο line up του, και την πρώτη ανακοίνωση, μάλιστα, να είναι προγραμματισμένη για αύριο, 18 Μαΐου.

Η πλήρης ανακοίνωση:

«Φίλες και φίλοι του Release Athens,

Εδώ και καιρό, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πραγματοποιήσουμε το φετινό φεστιβάλ, με όση αισιοδοξία μας επέτρεπαν οι υπάρχουσες συνθήκες και σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με όλους τους καλλιτέχνες που θα εμφανίζονταν σε αυτό.

Πλέον, είναι ξεκάθαρο πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, παρότι το φως έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται και αυτή η πρωτοφανής ταλαιπωρία για ολόκληρο τον κόσμο δείχνει να λαμβάνει τέλος, σε μεγάλο βαθμό, μέσα στους επόμενους μήνες.

Δυστυχώς, όμως, ο ρυθμός των εμβολιασμών μέχρι στιγμής δεν ήταν αυτός που έπρεπε, τόσο στη χώρα μας όσο και στις περισσότερες της Ευρώπης, με αποτέλεσμα τη συνέχιση των περιοριστικών μέτρων, της ασάφειας από πλευράς των αρμόδιων αρχών και της αβεβαιότητας που οδηγεί σχεδόν όλους τους καλλιτέχνες στο να μεταφέρουν τα πλάνα τους στην επόμενη χρονιά.

Όπως γίνεται κατανοητό, δεν θα μπορούσαμε να αποτελέσουμε εξαίρεση σε αυτή την κατάσταση. Κατά συνέπεια, βρισκόμαστε στη διαδικασία μεταφοράς όλων των εκδηλώσεων που είχαμε προγραμματίσει για το καλοκαίρι του 2021 σε εκείνο του 2022.

Όπως όλοι σας γνωρίζετε, το Release Athens αποτελείται από πολλές ημέρες και στο πλαίσιό του εμφανίζονται πολλοί καλλιτέχνες από ολόκληρο τον κόσμο. Η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη και πιστεύουμε πως εντός των καλοκαιρινών μηνών θα έχουμε ανακοινώσει το σύνολο των νέων ημερομηνιών για το 2022.

Αυτό που μπορούμε να σας πούμε, μετά βεβαιότητας, είναι πως στο ήδη τεράστιο line-up του φεστιβάλ θα προστεθούν μερικά ακόμα πολύ μεγάλα ονόματα, σε περισσότερες main days, καθώς και αρκετά ακόμα, σε side shows του Release Athens 2022.

Η πρώτη από τις επερχόμενες μεγάλες ανακοινώσεις μας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, 18 Μαΐου, στις 10:00 το πρωί. 

Σας υποσχόμαστε πως θα προκαλέσει ενθουσιασμό, όπως άλλωστε και όλες που θα ακολουθήσουν μέχρι να ολοκληρωθεί το line-up που θα βρεθεί κοντά μας ώστε να γιορτάσουμε, όλοι μαζί, το τέλος αυτού του εφιάλτη και την επιστροφή της χαράς, της ευτυχίας, της συγκίνησης και της έκρηξης συναισθημάτων που μόνο η ζωντανή μουσική μπορεί να μας προσφέρει.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την υποστήριξη. Να είστε σίγουροι ότι θα την ανταποδώσουμε».


Ακυρώνονται οι The National

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio