ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακυκλοφόρητοι Cure, Pulp, Muse και άλλοι στο διαδίκτυο

29/09/2020

Δεδομένης της αδυναμίας πραγματοποίησης νέων συναυλιών, το Teenage Cancer Trust μεταφέρει το πρόγραμμά του online, με τους καλλιτέχνες να προσφέρουν ακυκλοφόρητο υλικό και το κοινό να επιλέγει τη δωρεά του. 

Από το Royal Albert Hall μεταφέρεται στον κυβερνοχώρο η ετήσια σειρά συναυλιών του Teenage Cancer Trust για τη συγκέντρωση δωρεών για τη φροντίδα και υποστήριξη εφήβων με καρκίνο. Μπορεί να είχε προγραμματίσει μία σειρά live με τους Groove Armada, Stereophonics και Noel Gallagher, όμως η πανδημία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή τους. Έτσι, προκειμένου να μην παρακωληθούν περαιτέρω οι δράσεις του, το ίδρυμα σε συνεργασία με σημαντικούς καλλιτέχνες θα ανεβάσει στο κανάλι του στο youtube μία σειρά ακυκλοφόρητων συναυλιών, οι οποίες θα διατίθενται ελεύθερα, αλλά θα παρακινούν το κοινό να στείλει μία δωρεά. 

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν βρίσκουμε τους The Cure, Pulp, Paul McCartney, The Who, Muse και άλλους. Όλες οι συναυλίες θα εκπέμψουν στις 10 το βράδυ, ώρα Ελλάδας, ενώ εδώ μπορείτε να βρείτε το πλήρες πρόγραμμα καλλιτεχνών και ημερομηνιών για όλα τα live που θα τρέξουν μέσα στον Οκτώβριο.

Αναμένεται να ανακοινωθεί και μία δεύτερη ημερομηνία για τους The Cure. 

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio