Καλεσμένη στον Pepper 96,6 η Έφη Γούση

H πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, σκηνοθέτης και φωτογράφος Έφη Γούση είναι η καλεσμένη του Γιάννη Νένε και της Βαρβάρας Σαββίδη αυτή την Παρασκευή 29 Μαρτίου στο Πρωινό Πιπέρι 9 με 10 το πρωί.  H Έφη Γούση επέστρεψε πρόσφατα από το Παρίσι λόγω Eurovision. Έχει αναλάβει ως Creative Director την ελληνική αποστολή με την Κατερίνα Ντούσκα και τη σκηνοθεσία του «Better Love».

Image result for ποια είναι η Εφη Γουση

Η Έφη Γούση είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και φωτογράφος. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1984 και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος το 2008.

Στον χώρο της φωτογραφίας εργάζεται τα τελευταία 4 χρόνια. Οι δουλειές της έχουν δημοσιευτεί σε Art και Fashion Περιοδικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (NOWNESS, KALTBLUT, YATZER, ΓΥΝΑΙΚΑ κ.α.)

Έχει συμμετάσχει στις ομαδικές εκθέσεις Still «Life» με επιμελήτρια την Cat Morrison, Mars Gallery, Tel Aviv 2018, ImageNation Paris (International Photo Expo 2017) με το «COMME UNE TOURTERELLE», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου στα πλαίσια της έκθεσης «VANITY» με το βίντεο «ETOILE» το 2016, καθώς και στα «ROOMS» με το «SKIN POSSESSION», στη γκαλερί Καππάτου το 2014 με φωτογραφία και βίντεο.

Έχει σκηνοθετήσει 5 παραστάσεις για το θέατρο με τις πιο γνωστές το «DOGVILLE» του Λαρς φον Τρίερ το 2015 και το «CLEANSED» της Σάρα Κέην το 2014 καθώς και ένα Fashion Show για το περιοδικό DIDEE.

Η πρώτη της ταινία μικρού μήκους «LA NUANCE BLEUE DU PROFOND ROUGE» διακρίθηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 7th TISFF τo 2013.

Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί με το Φεστιβάλ Αθηνών, Στέγη, Εθνικό & Κρατικό Θέατρο.

x
Title Artist

Στείλε μήνυμα στο studio