Χωρίς κατηγορία

01/01/2020

Έρευνα PEPPER FRESH CLUB

Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού με κλήρωση

Δεν είναι απαραίτητη οιοδήποτε αγορά για τη συμμετοχή

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε από τους όρους της παρούσης ήθελε κριθεί άκυρος, οι υπόλοιποι όροι διατηρούνται σε ισχύ ως εάν ο άκυρος όρος δεν συμπεριλαμβανόταν στην παρούσα εξ’ αρχής.

  1. ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Η έρευνα Pepper Fresh Club στο πλαίσιο του Διαγωνισμού με κλήρωση, άρχεται την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 και λήγει το νωρίτερο την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2025. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο επιδιωκόμενος αριθμός συμμετεχόντων που θα ολοκληρώσει την Έρευνα, η διάρκεια του Διαγωνισμού μπορεί να παραταθεί. Ο Διαγωνισμός και η σχετική έρευνα διεξάγεται από την P1 Media Group, LLC, η οποία έχει το κεντρικό γραφείο της στη διεύθυνση 24401 NE 124th Circle, Brush Prairie, WA 98606 U.S.A. (ο «Χορηγός»).
  1. ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ: Δικαίωμα συμμετοχή στην κλήρωση έχουν όλα τα πρόσωπα που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην Έρευνα Pepper Fresh Club και τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν σύμφωνα με τις Παραγράφους 5 και 6 των παρόντων όρων («Συμμετέχοντες»). Όλοι οι Συμμετέχοντες πρέπει να είναι ηλικίας 18 ετών και άνω κατά τον χρόνο συμμετοχής του στην Έρευνα . Οι υπάλληλοι του Χορηγού ή των ραδιοφωνικών σταθμών της Αθήνας, Ελλάδας, τα μέλη της οικογένειάς τους και οι γονείς τους, καθώς υπάλληλοι εταιρειών διανομής, θυγατρικών, διαφημιστικών και προωθητικών  δεν δικαιούνται να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να μένουν στην Αθήνα, ως τόπο ακρόασης ραδιοφωνικών σταθμών.
  1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ: Αυτή η έρευνα και ο Διαγωνισμός υπόκεινται σε όλους τους ισχύοντες ομοσπονδιακούς και επαρχιακούς ή πολιτειακούς νόμους και/ή κανονισμούς και κάθε ενέργεια του κάθε Συμμετέχοντα σε συνδυασμό με τον Διαγωνισμό πρέπει να συμμορφώνεται με αυτούς τους νόμους και κανονισμούς. Όρος του Διαγωνισμού είναι αυτοδικαίως άκυρος στην περίπτωση που απαγορεύεται ή περιορίζεται από το νόμο. Με την συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, οι Συμμετέχοντες συμφωνούν να συμμορφώνονται με τους παρόντες Ορούς & Προϋποθέσεις του Διαγωνισμού και τις αποφάσεις του Χορηγού, οι οποίες είναι οριστικές. Ο Χορηγός, οι θυγατρικές ή οι εκπρόσωποί τους δεν ευθύνονται για χαμένες, καθυστερημένες, εσφαλμένες, ελλιπείς ή μη παραδοθείσες υποβαλλόμενες αιτήσεις συμμετοχής ή για διακοπή ή μη διαθέσιμοτητα μετάδοσης μέσω δορυφόρου, δικτύου, διακομιστή, παρόχου υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP), ιστότοπου, τηλεφωνικών ή άλλων συνδέσεων, διαθεσιμότητα ή προσβασιμότητα ή κακές επικοινωνίες, ή για αποτυχημένες μεταδόσεις μέσω υπολογιστή, δορυφόρου, τηλεφώνου ή καλωδίου, ή γραμμών, ή για τεχνική βλάβη ή για μπερδεμένες, κατεστραμμένες,  καθυστερημένες ή εσφαλμένες μεταδόσεις ή για δυσλειτουργίες υλικού ή λογισμικού υπολογιστή, αστοχίες ή τεχνικά σφάλματα ή για δυσκολίες ή άλλα σφάλματα οποιουδήποτε είδους είτε ανθρώπινα είτε μηχανικά, ή ηλεκτρονικά ή δικτυακά ή εσφαλμένη ή ανακριβή καταγραφή της εισόδου ή άλλου είδους πληροφορίες ή για την αποτυχία ανάκτησης ή απώλειας οποιασδήποτε τέτοιας πληροφορίας.
  2. ΕΠΑΘΛΑ: Θα υπάρξει μία τυχαία κλήρωση (η «Κλήρωση») στον Διαγωνισμό που θα αποτελείται από ένα (1) iPhone 15 (το «Έπαθλο»). Το Έπαθλο θα κληρωθεί και θα απονεμηθεί εντός 30 ημερών από την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου  2025 [η «Ημερομηνία Κλήρωσης»]. Ο Χορηγός διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει την διάρκεια του Διαγωνισμού, με σκοπό την επίτευξη του στοχευμένου αριθμού συμμετεχόντων. Το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται.
  1. ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ: Ο Διαγωνισμός διεξάγεται ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου. Όλοι οι συμμετέχοντες δικαιούνται μίας (1) συμμετοχής στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τον σύνδεσμο URL του διαγωνισμού, συμπληρώνοντας όλες τις απαντήσεις και υποβάλλοντας μια ενεργή και έγκυρη διεύθυνση email. Η κάθε συμμετοχή στην έρευνα πρέπει να ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού για να είναι έγκυρη. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό, χρησιμοποιώντας τους εναλλακτικούς τρόπους συμμετοχής, όπως ορίζονται στην Παράγραφο 6 των παρόντων όρων.
  1. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ: Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μία (1) συμμετοχή εκτυπώνοντας ευανάγνωστα το όνομα, τη διεύθυνση, την πόλη, την πολιτεία, τον ταχυδρομικό κώδικα, τον αριθμό τηλεφώνου, την πλήρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη διεύθυνση URL του Συμμετέχοντα του διαγωνισμού, σε ένα φύλλο χαρτίου 3 x 5 ιντσών (ή 7,5 x 12,5 cm) και ταχυδρομώντας το στη διεύθυνση: P1 Media Group, LLC, Research of Athens Sweepstakes , c/o P1 Media Group, LLC, 24401 NE 124th Circle , Brush Prairie, WA 98606 U.S.A. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση έως και μία (1) φορά, αυτός είναι ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών για οποιονδήποτε Συμμετέχοντα ολοκληρώσει την έρευνα Pepper Fresh Club.  Η συμμετοχή θα πρέπει να παραληφθεί έως την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2025. Λάβετε υπόψη ότι η διεύθυνση URL του διαγωνισμού είναι απαραίτητη για τον προσδιορισμό συμμετοχής στους Διαγωνισμούς. Οι Συμμετοχές που δεν περιλαμβάνουν τη διεύθυνση URL δεν θα είναι έγκυρες.
  1. ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και ο νικητής θα ενημερωθεί και θα λάβει το έπαθλο από τα κεντρικά γραφεία του Pepper6 στον Πειραιά, Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως 2, εντός 30 ημερών από την ολοκλήρωση της κλήρωσης του Διαγωνισμού της Παρασκευής 31ης Ιανουαρίου 2025. Ο Χορηγός επιφυλάσσεται του δικαιώματος να παρατείνει τη διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού και να μεταθέσει το χρόνο της σχετικής κλήρωσης, με σκοπό την επίτευξη του επιδιωκόμενου αριθμού συμμετεχόντων. Ο νικητής θα αναδειχθεί με τυχαία κλήρωση από όλες τις έγκυρες συμμετοχές που θα λάβει ο Χορηγός. Οι πιθανότητες επιτυχίας στην κλήρωση εξαρτώνται από τον αριθμό των έγκυρων συμμετοχών που λαμβάνονται. Οι πιθανότητες κάθε συμμετοχής να κερδίσει οποιοδήποτε έπαθλο είναι οι ίδιες, είτε η συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά, είτε με εναλλακτικό τρόπο.
  1. ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ: Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω email εντός 15 ημερών από την κλήρωση. Το έπαθλο θα απονεμηθεί μόνο κατόπιν επαλήθευσης από τον Χορηγό ότι ο νικητής έχει εκπληρώσει όλους τους όρους συμμετοχής του Διαγωνισμό. Το έπαθλο γίνεται αποδεκτό όπως απονεμήθηκε και δεν επιτρέπεται αντικαταστάση, μεταβίβαση, τροποποίηση ή εκχώρηση του, εκτός εάν κατά τη διακριτική ευχέρεια του Χορηγού μπορεί να υποκατασταθεί από άλλο έπαθλο  παρόμοιας ή μεγαλύτερης αξίας. Δεν θα διεξαχθεί καμία επικοινωνία με τους Συμμετέχοντες παρά μόνο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβλήθηκε με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού ή μέσω της διεύθυνσης που αναγράφεται στις συμμετοχές που πραγματοποιήθηκαν μέσω αλληλογραφίας. Ο Χορηγός θα ενημερώσει τον νικητή μέσω email εντός 15 ημερών από την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης του Διαγωνισμού. Ο νικητής θα έχει προθεσμία δύο (2) ημερολογιακών  ημέρων  από την ειδοποίηση του Χορηγού για να επιβεβαιώσει την λήψη της ειδοποίησης της ανακήρυξης του ως νικητή, μέσω τηλεφωνικής κλήσης, email ή ταχυδρομείου. Ο Χορηγός δεν ευθύνεται, ούτε θα είναι υπεύθυνος για καθυστερημένες, χαμένες, εσφαλμένες ή ανεπιτυχείς προσπάθειες ειδοποίησης του Συμμετέχοντα που ανακηρύχθηκε νικητής. Εάν δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με τον Συμμετέχοντα που ανακηρύχθηκε νικητής εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας, ο Χορηγός διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τη συμμετοχή του και να ανακηρύξει νικητή έναν άλλο Συμμετέχοντα. Προκειμένου να ανακηρυχθεί επισήμως νικητής, ο επιλεγμένος συμμετέχων υποχρεούται να επιβεβαιώσει μέσω της ταχυδρομικής του διεύθυνσης εντός δύο (2) ημερών από την παραλαβή της ειδοποίησης από τον Χορηγό. Εάν ένας επιλεγμένος Συμμετέχων δεν απαντήσει στον Χορηγό εντός δύο (2) ημερών, ο Χορηγός διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τη συμμετοχή του και να ανακηρύξει νικητή έναν άλλο Συμμετέχοντα με έγκυρη συμμετοχή. Με την επιβεβαίωση από τον συμμετέχοντα της λήψης μέσω email της ειδοποίησης του Χορηγού για τη νίκη του, απαντώντας μέσω τηλεφωνικής κλήσης, email ή ταχυδρομικής αλληλογραφίας, ο Διαγωνιζόμενος παρέχει την άδεια στον Χορηγό, κατά τη διακριτική του ευχέρεια του, να δημοσιεύσει ή να χρησιμοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο το όνομα, την πόλη και τη χώρα κατοικίας του Συμμετέχοντα, τη φωτογραφία, τη φωνή και τα σχόλια του, χωρίς αμοιβή ή αποζημίωση, σε οποιεσδήποτε εκδηλώσεις δημοσιότητας πραγματοποιηθεί από τον Χορηγό ή τη διαφημιστική του εταιρεία. Το έπαθλο που θα απονεμηθεί θα παραδοθεί στον νικητή εντός 4 έως 6 εβδομάδων από το χρόνο που ο συμμετέχων θα κοινοποιήσει την ταχυδρομική του διεύθυνση στον Χορηγό μέσω τηλεφώνου, email ή ταχυδρομείου.
    ΛΙΣΤΑ ΝΙΚΗΤΩΝ: Για να λάβετε αντίγραφο της λίστας νικητών ή αντίγραφο των παρόντων όρων  και προϋποθέσεων του  Διαγωνισμού με κλήρωση , στείλτε το αίτημά σας και τη διεύθυνση email σας (για απάντηση της αλληλογραφίας) στη διεύθυνση: P1 Media Group, LLC, Athens Music Survey Sweepstakes, c/ o P1 Media Group, LLC, 24401 NE 124th Circle, Brush Prairie, WA 98606 U.S.A. Τα αιτήματα πρέπει να ληφθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2025.
  1. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ: Ο Χορηγός διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια να αποκλείσει οποιονδήποτε Συμμετέχοντα από τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό για οποιονδήποτε λόγο ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της παραβίασης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων Διαγωνισμού ή κατάχρησης οποιουδήποτε όρου διεξαγωγής του. Σε περίπτωση που οποιοδήποτε στάδιο  διεξαγωγής του Διαγωνισμού θιγεί από ιούς, σφάλματα, μη εξουσιοδοτημένη ανθρώπινη παρέμβαση ή άλλες αιτίες εκτός της της σφαίρας ελέγχου του Χορηγού, οι οποίες κατά τη γνώμη του, θίγουν ή βλάπτουν τη διαχείριση, την ασφάλεια, το αδιάβλητο διεξαγωγής του Διαγωνισμού ή την ορθή υποβολή συμμετοχών στο Διαγωνισμό, ο Χορηγός διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, να αναστείλει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό και να απονείμει το Έπαθλο(α) σε πρόσωπο που θα επιλεγεί τυχαία από τους εγκύρως Συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό έως το χρόνο τερματισμού του. Σε καμία περίπτωση δεν θα απονεμηθούν περισσότερα έπαθλα από αυτά που αναφέρονται στους παρόντες  όρους του Διαγωνισμού.
  1. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΑΘΛΟΥ: Συμμετέχοντας στην Κλήρωση, οι Συμμετέχοντες συμφωνούν ότι ο Χορηγός, οι συνεργάτες/πελάτες τους, οι θυγατρικές και οι εκπρόσωποί τους, και τα αντίστοιχα στελέχη, διευθυντές, υπάλληλοι, εκπρόσωποι και αντιπρόσωποί τους, δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη με γεγονότα που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό και οι Συμμετέχοντες δεν διατηρούν απέναντι τους οποιαδήποτε αξίωση για τραυματισμούς τους, απώλειες ή ζημιές τους οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένου προσωπικού τραυματισμού ή θανάτου, ή απώλειας περιουσίας που συνδέονται εν όλω ή εν μέρει, άμεσα ή έμμεσα, με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό ή οποιαδήποτε αξίωση, που βασίζεται σε δικαιώματα δημοσιότητας/πνευματικής ιδιοκτησίας, δυσφήμιση της προσωπικότητας τους ή παραβίαση των προσωπικών τους δεδομένων ή παράδοση εμπορευμάτων. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν περαιτέρω ότι ο Χορηγός, οι συνεργάτες/πελάτες τους, οι θυγατρικές και οι εκπρόσωποί τους, και τα αντίστοιχα στελέχη, διευθυντές, υπάλληλοι, εκπρόσωποι και αντιπρόσωποί τους, δεν είναι υπεύθυνοι ή δεν έχουν οιαδήποτε ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς, ζημιές ή απώλειες οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων των άμεσων, έμμεσων, παρεπόμενων, αποθετικών ζημιών ή χρηματικών ζημιών  που προκύπτουν από οποιαδήποτε από τις αιτήσεις συμμετοχών που έγιναν από οποιονδήποτε  Συμμετέχοντα στον διαγωνισμό, χρήση του επάθλου που κέρδισε σε σχέση με την κλήρωση ή αποτυχία του Χορηγού να χορηγήσει το έπαθλο στον νικητή, σύμφωνα με του παρόντες όρους του Διαγωνισμού.
  1. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Τα προσωπικά στοιχεία / δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων προστατεύονται από την Πολιτική Απορρήτου/ Προστασίας Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Χορηγού. Η Πολιτική Απορρήτου του Χορηγού είναι διαθέσιμη ΕΔΩ: https://www.musicdoodad.com/privacy/PP2020.pdf

P1 MEDIA GROUP ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Εισαγωγή

Η P1 Media Group, LLC. (“P1″,”εμάς”, “εμείς”) σέβεται το απόρρητο των συμμετεχόντων στην έρευνά μας και δεσμεύεται να το προστατεύει μέσω της συμμόρφωσής μας με αυτήν την πολιτική απορρήτου (αυτή την “Πολιτική Απορρήτου”).

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς. Περιγράφει επίσης τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας σχετικά με τη χρήση των Προσωπικών σας Πληροφοριών (που ορίζονται παρακάτω) και πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να ενημερώσετε αυτές τις πληροφορίες.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για πληροφορίες που συλλέγουμε για ή μέσω ερευνών που διεξάγουμε για λογαριασμό των πελατών μας και οποιουσδήποτε άλλους ιστότοπους ή εφαρμογές για κινητά που δημοσιεύουν σύνδεσμο προς αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.

Διαβάστε προσεκτικά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου για να κατανοήσετε τις πολιτικές και τις πρακτικές μας σχετικά με τις πληροφορίες σας. Μπορείτε να προχωρήσετε στην έρευνα αφού επιλέξετε το πλαίσιο που επιβεβαιώνει ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, η επιλογή σας είναι να μην προχωρήσετε στην έρευνα.

Πληροφορίες που Συλλέγουμε

Οι τύποι πληροφοριών που ενδέχεται να συλλέξουμε περιλαμβάνουν πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίησή σας, όπως το όνομά σας, η διεύθυνση IP, η διεύθυνση email, ο ταχυδρομικός κώδικας, τα δημογραφικά στοιχεία (ηλικία, φύλο) και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που επιλέγετε να παρέχετε (“Προσωπικά στοιχεία “). Σε ορισμένες περιορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να ζητηθούν πληροφορίες σχετικά με τη φυλή ή την εθνική καταγωγή.

Πληροφορίες που παρέχονται μέσω Έρευνες

Συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς εάν συμμετέχετε ή κληθείτε να συμμετάσχετε ή/και να απαντήσετε σε οποιαδήποτε από τις έρευνές μας (“Αποκριθέντες στην έρευνα”). Αναγνωρίζουμε ότι οι ερωτηθέντες στην έρευνα έχουν το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά τους στοιχεία. Εάν είστε συμμετέχων στην έρευνα και έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου των πελατών μας ή εάν αναζητάτε πρόσβαση ή επιθυμείτε να διορθώσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε ανακριβή δεδομένα, θα πρέπει να στείλετε email στο [email protected]

Πληροφορίες που μας παρέχετε 

Συλλέγουμε πληροφορίες που μας παρέχετε απευθείας μόνο αφού μας έχετε δώσει ρητή άδεια να το κάνουμε. Αυτές οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και στη συνέχεια αποθηκεύονται για έως και 90 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της έρευνας. Χρησιμοποιούμε VeraCrypt. Όλα τα δεδομένα της έρευνας, ακόμη και για αυτά που είναι

χαρακτηρίζεται ως μη κρυπτογραφημένο, είναι κρυπτογραφημένο σε επίπεδο δίσκου “σε κατάσταση ηρεμίας”. Η υπηρεσία Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), παρέχει στο Survey Gizmo ασφαλή, ανθεκτικό, υψηλής κλιμάκωσης χώρο αποθήκευσης cloud που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει 99,999999999% ανθεκτικότητα. Αυτές οι πληροφορίες που παρέχετε (“Προσωπικά στοιχεία”) καταστρέφονται στη συνέχεια και καθίστανται μη ανακτήσιμες.

Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα

Συλλέγουμε επίσης ορισμένες πληροφορίες για εσάς όταν αποκτάτε πρόσβαση σε μια από τις έρευνές μας και τις αποθηκεύουμε προσωρινά σε αρχεία καταγραφής στην πλατφόρμα της έρευνας. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν δημογραφικές πληροφορίες. Διεύθυνση IP; τύπος προγράμματος περιήγησης. χαρακτηριστικά λειτουργικού συστήματος· και δεδομένα σχετικά με υλικό συνδεδεμένο στο δίκτυο (π.χ. υπολογιστής ή φορητή συσκευή), όπως μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής, τύπος, μοντέλο, έκδοση, διεύθυνση MAC, αναγνωριστικό συσκευής ή περιόδου σύνδεσης, κατάσταση δεδομένων που σχετίζεται με σφάλματα, δυνατότητα, επιβεβαίωση, λειτουργικότητα, δεδομένα απόδοσης και Τύπος σύνδεσης.

Στη συνέχεια, αυτές οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και αποθηκεύονται για έως και 90 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της έρευνας στον αποθηκευτικό χώρο που βασίζεται σε cloud του Office 365. Αυτές οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα καταστρέφονται στη συνέχεια και γίνονται μη ανακτήσιμες.

Χρήση πληροφοριών

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με τους συμμετέχοντες για τους ακόλουθους σκοπούς: Για να ειδοποιήσουμε τους ερωτηθέντες στην έρευνα εάν κερδίσουν ένα βραβείο σε μια τυχαία κλήρωση. Να επιτραπεί στους ερωτηθέντες στην έρευνα να αποδεχτούν ή να μην αποδεχτούν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε παρόμοια έργα με την ευκαιρία να κερδίσουν διάφορα βραβεία. Για να συμβάλετε στις επιλογές των μέσων ενημέρωσης Οι ερωτηθέντες στην έρευνα, έχουν διαθέσιμο στην περιοχή τους. Εάν πείτε ναι στη συμμετοχή σε μελλοντικές έρευνες, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να προωθηθούν στην οντότητα που ξεκινά την έρευνα για το σκοπό της μελλοντικής σας συμμετοχής.

Κοινωνικά Χαρακτηριστικά

Ορισμένες λειτουργίες σε μια Έρευνα ενδέχεται να επιτρέπουν αλληλεπιδράσεις που ξεκινάτε μεταξύ της Έρευνας και ενός ιστότοπου ή μιας υπηρεσίας τρίτου μέρους (“Κοινωνικά χαρακτηριστικά”). Παραδείγματα λειτουργιών κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να κάνετε “μου αρέσει” ή να “μοιράζεστε” το περιεχόμενο της Έρευνάς μας με άλλα άτομα.

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης, οι πληροφορίες που δημοσιεύετε ή στις οποίες παρέχετε πρόσβαση ενδέχεται να εμφανίζονται δημόσια από τον πάροχο της δυνατότητας κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε. Ομοίως, εάν δημοσιεύετε πληροφορίες σε μια πλατφόρμα τρίτου μέρους που παραπέμπει στην Έρευνά μας, η ανάρτησή σας μπορεί να δημοσιευθεί στη λειτουργία κοινωνικής δικτύωσης σύμφωνα με τους όρους αυτής της λειτουργίας κοινωνικής δικτύωσης.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται και αποθηκεύονται από το τρίτο μέρος υπόκεινται στις πρακτικές απορρήτου του τρίτου μέρους, στους τύπους των πληροφοριών που κοινοποιούνται και στις επιλογές σας σχετικά με το τι είναι ορατό σε άλλους σε αυτήν τη λειτουργία κοινωνικής δικτύωσης τρίτου μέρους.

Ασφάλεια δεδομένων

Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για να βοηθήσουμε στην προστασία των πληροφοριών σχετικά με εσάς από απώλεια, κλοπή, κακή χρήση και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, τροποποίηση και καταστροφή. Κρυπτογραφούμε τα δεδομένα του ερωτώμενου στην έρευνα όσο είναι προσωρινά στη θέση μας. Χρησιμοποιούμε VeraCrypt. Όλα τα δεδομένα της έρευνας, ακόμη και για εκείνα που έχουν χαρακτηριστεί ως μη κρυπτογραφημένα, κρυπτογραφούνται σε επίπεδο δίσκου “σε κατάσταση ηρεμίας”. Η υπηρεσία Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), παρέχει στο Survey Gizmo ασφαλή, ανθεκτικό, εξαιρετικά επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης στο cloud που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει 99,999999999% ανθεκτικότητα

Διατήρηση δεδομένων

Το P1 Media Group διατηρεί τις Προσωπικές Πληροφορίες που συλλέγονται για μεμονωμένα έργα για 90 ημέρες μετά την ολοκλήρωση για να διασφαλίσει ότι το βραβείο έχει παραδοθεί και ότι οι πληροφορίες και οι απόψεις που συγκεντρώθηκαν χρησιμοποιούνται πλήρως. Ενώ βρίσκονται στην κατοχή του P1 Media Group, οι Προσωπικές Πληροφορίες είναι κρυπτογραφημένες για να διασφαλιστεί η προστασία τους και αποθηκεύονται στο προστατευμένο με κωδικό πρόσβασης ψηφιακό σύννεφο”. 90 ημέρες μετά την ολοκλήρωση ενός έργου, τα δεδομένα διαγράφονται και καθίστανται μη ανακτήσιμα.

Μεταφορά δεδομένων

Κατά τη μεταφορά “Προσωπικών Δεδομένων” Χρησιμοποιούμε μόνο ασφαλείς συνδέσμους (π.χ. https://) Χρησιμοποιούμε το Hightail. com με προστασία ταυτότητας κωδικού πρόσβασης για να διαβιβάζουμε ευαίσθητες πληροφορίες μόνο στους συνεργάτες μας.

Ασπίδα απορρήτου ΕΕ – ΗΠΑ

Το P1 Media Group βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης της πιστοποίησης Privacy Shield που συμμορφώνεται με την EU-U.S. Privacy Shield Framework όπως ορίζεται από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ σχετικά με τη συλλογή, χρήση και διατήρηση προσωπικών πληροφοριών που μεταφέρονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε σύγκρουση μεταξύ των όρων της παρούσας πολιτικής απορρήτου και των Αρχών της Ασπίδας Απορρήτου, θα διέπουν τις Αρχές της Ασπίδας Απορρήτου. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα Privacy Shield, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.privacyshield.gov

Όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται ή μεταβιβάζονται σύμφωνα με το Privacy Shield Framework, το P1 Media Group υπόκειται στις ρυθμιστικές εξουσίες επιβολής της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να ζητηθεί από την P1 Media Group να αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα ως απάντηση σε νόμιμα αιτήματα των δημόσιων αρχών, συμπεριλαμβανομένης της εκπλήρωσης των απαιτήσεων εθνικής ασφάλειας ή επιβολής του νόμου. Σε συμμόρφωση με τις Αρχές της Ασπίδας Απορρήτου, η P1 Media Group δεσμεύεται να επιλύει παράπονα σχετικά με το απόρρητό σας και τη συλλογή ή χρήση των προσωπικών σας στοιχείων. Τα άτομα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ερωτήσεις ή παράπονα σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσουν με τον όμιλο P1 Media στη διεύθυνση: [email protected] 

Υποεπεξεργαστές

Χρησιμοποιούμε κέντρα δεδομένων τρίτων για τη φιλοξενία δεδομένων. Εάν ισχύει, αυτοί οι πάροχοι έχουν λάβει προηγουμένως την άδειά σας για χρήση και αποθήκευση των δεδομένων σας. Διασφαλίζουμε, εγγράφως, ότι όλα τα κέντρα δεδομένων τρίτων λειτουργούν σύμφωνα με τους κανονισμούς GDPR και τα δικαιώματα των καταναλωτών.

Τα δικαιώματά σας

Το P1 Media Group αναγνωρίζει και επιβεβαιώνει όλα τα ατομικά δικαιώματα βάσει του GDPR Δικαίωμα ενημέρωσης: Η Πολιτική Απορρήτου του P1 Media Group πρέπει να συμφωνηθεί από κάθε συμμετέχοντα στη μελέτη πριν από τη συλλογή οποιωνδήποτε Προσωπικών Δεδομένων Το δικαίωμα πρόσβασης: Το P1 Media Group ανταποκρίνεται στην πρόσβαση όλων των συμμετεχόντων στα προσωπικά τους δεδομένα και θα απαντήσει σε όλα τα αιτήματα εντός 48 ωρών Δικαίωμα διόρθωσης: Το P1 Media Group ανταποκρίνεται στο δικαίωμα οποιουδήποτε συμμετέχοντος να διορθώσει οποιοδήποτε από τα προσωπικά του δεδομένα που είναι ψευδή, ανακριβή ή ελλιπή και θα απαντήσει σε όλα τα αιτήματα εντός 48 ώρες. Δικαίωμα διαγραφής: Ο Όμιλος P1 Media αναγνωρίζει και ανταποκρίνεται σε οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιλέγει το δικαίωμά του να διαγραφεί ή το «δικαίωμα στη λήθη» για οποιονδήποτε λόγο και τα δεδομένα του να διαγραφούν εντός 72 ωρών από το αίτημα. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Η P1 Media Group αναγνωρίζει και επιβεβαιώνει το δικαίωμα ενός ατόμου να μην υποβάλλονται σε επεξεργασία τα δεδομένα του.

Τα δεδομένα του ατόμου θα αφαιρεθούν εντός 48 ωρών κατόπιν αιτήματος για περιορισμό της επεξεργασίας του Δικαίωμα φορητότητας δεδομένων: Η P1 Media Group αναγνωρίζει και επιβεβαιώνει το δικαίωμα ενός ατόμου να αποκτήσει και να επαναχρησιμοποιήσει τα προσωπικά του δεδομένα για τις δικές του προθέσεις, με ασφάλεια και ασφάλεια και θα παρέχει αυτά τα δεδομένα εντός 72 ωρών από το αίτημα Κατόπιν αιτήματος, η ομάδα P1 Media θα σας παράσχει πληροφορίες σχετικά με το εάν διατηρούμε κάποια από τα Προσωπικά σας Στοιχεία. Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στις Προσωπικές Πληροφορίες που έχουμε για εσάς. Μπορείτε να διορθώσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε αυτές τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή, στέλνοντας email στη διεύθυνση [email protected] με θέμα το Αίτημα προσωπικών πληροφοριών. Θα απαντήσουμε στο αίτημα πρόσβασής σας εντός 72 ωρών. Ενδέχεται να απαιτήσουμε πρόσθετες πληροφορίες από εσάς για να μας επιτρέψετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Για να κάνετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και τις πρακτικές απορρήτου μας, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: [email protected] ή Προσοχή: P1 Media Group Compliance, 3311 Parkwood Drive, Χιούστον, Τέξας. 77021

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio