Ο PEPPER 96.6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

«To Kουλούρι» στον Pepper 96.6

22/07/2022

Φέτος η σεζόν κλείνει με τον πιο πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο!

Τελευταία συνάντηση στο studio για φέτος και ο Γιώργος Μουχταρίδης υποδέχεται… την ομάδα πίσω από την πρωτότυπη ηλεκτρονική εφημερίδα «Το Κουλούρι»! 

Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 11 το πρωί.

Η εύθυμη πλευρά των ειδήσεων, στον Pepper 96.6 

Η Πρωτοποριακή Ελληνική Ηλεκτρονική Εφημερίδα www.tokoulouri.com  παρέχει μοναδικές ειδήσεις από μια έμπειρη, ευφάνταστη συντακτική ομάδα. Είναι μια πρωτότυπη, πρωτοποριακή ελληνική ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα εμπνευσμένα από την καθημερινότητα και με βάση του το χιούμορ και τον καυστικό σχολιασμό των ειδήσεων.

“Κουλούρι. Απλό, απολαυστικό και παραδοσιακά λαϊκό έδεσμα. Για πρωινό, με τον καφέ κλπ κλπ. Όπως λέει και ο ήρωας του Πέτρου Μάρκαρη, Κώστας Χαρίτος, το κουλούρι τώρα πιά έχει αντικατασταθεί από το κρουασάν. Μάθαμε όλοι στα κρουασάν. Σοβαρέψαμε. Και γίναμε (παραλίγο) σαν αυτούς που βλέπουμε στην τηλεόραση. Αυτούς που μας ενημερώνουν για ό,τι γίνεται τριγύρω μας, στην άλλη άκρη της πόλης και στην άλλη άκρη της χώρας. Και εδώ που τα λέμε, δε τους συμπαθούμε και πολύ.

Ε, εμείς λοιπόν αποφασίσαμε να αφήσουμε το κρουασάν για Το Κουλούρι. Στο κάτω κάτω τί είναι ο Louis de Funès μπροστά στο Χάρρυ Κλυνν; Το Κουλούρι παρέχει απλόχερα σφαιρική ενημέρωση για φλέγοντα ζητήματα και εξελίξεις που ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν τολμάει να πει, για να το παίζετε έξυπνοι στους φίλους σας. Μοναδικές ειδήσεις από μια έμπειρη, ευφάνταστη συντακτική ομάδα. Κλείστε την τηλεόραση, ήρθε Το Κουλούρι.”

Σίγουρα ό,τι έχετε διαβάσει στο Κουλούρι, είναι η αστεία εκδοχή της παραπληροφόρησης. Η εύθυμη πλευρά της ζωής μας και το μόνο success story των fake news.

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio