ΣΙΝΕΜΑ

Στον πάγο οι νέες ταινίες της Disney

Αναθεωρώντας τα πλάνα της, η Disney ανακοίνωσε οτι αναβάλλει την κυκλοφορία αρκετών ταινιών της, όπως όπως τα σίκουελ των «Black Panther», «Thor» και «Doctor Strange».

19/10/2021

Την ώρα που οι νέες πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές παραγωγές, μετά από αρκετές αναβολές, γεμίζουν ξανά τις αίθουσες και σπάνε ταμεία, η Disney αιφνιδιάζει – όχι ευχάριστα – τους φίλους της.

Όπως ανακοίνωσε ο κινηματογραφικός κολοσσός, θα καθυστερήσει την κυκλοφορία των σίκουελ των Marvel Studios «Black Panther: Wakanda Forever», «Thor: Love and Thunder» και «Doctor Strange» για κάποιους μήνες, ενώ μεταθέτει και την κυκλοφορία της επόμενης ταινίας «Indiana Jones».

Η πέμπτη ταινία του «Indiana Jones», με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ, αναβλήθηκε για τις 30 Ιουνίου του 2023, αντί για τις 29 Ιουλίου του 2022. Ο 79χρονος Φορντ τραυματίστηκε στον ώμο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τον Ιούλιο και πρόσφατα επέστρεψε στο σετ.

Ευτυχώς, οι αναβολές στις ταινίες της Marvel δεν πάνε πολύ μακριά. Έτσι η ταινία «Doctor Strange In The Multiverse Of Madness» από τον Μάρτιο μεταφέρεται στις 6 Μαΐου, το «Thor: Love and Thunder» πάει από τον Ιούνιο στις 7 Αυγούστου, το «Black Panther: Wakanda Forever» μεταφέρεται από τον Ιούλιο στις 11 Νοεμβρίου, το «The Marvels» (aka «Captain Marvel 2») από τον Νοέμβριο πήγε στις 17 Φεβρουαρίου 2023 και το «Ant-Man And The Wasp: Quantumania» μεταφέρθηκε στις 28 Ιουλίου 2023.

Τέλος μια ατιτλοφόρητη live action ταινία της Disney, η οποία ήταν να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου 2023, και μια ταινία της 20th Century, η οποία ήταν να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2023, αφαιρέθηκαν τελείως από τον προγραμματισμό της Disney.

Σύμφωνα με το Variety πάντως, οι αλλαγές αυτές δεν έγιναν εξαιτίας της πανδημίας αλλά λόγω περισσότερου χρόνου που χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί η παραγωγή τους.

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio