πωλ_μακάρτνει
NEWS

Στην Ελλάδα γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ επέλεξε τη Μύκονο για να γιορτάσει με την οικογένειά του τα 80ά γενέθλια, λίγο πριν από την εμφάνιση του στη σκηνή του ιστορικού φεστιβάλ του Glastonbury, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

22/06/2022

Το Σάββατο 18/6 ο αγαπημένος μας μουσικός των Beatles, Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ταξίδεψε στη Μύκονο με την οικογένειά του για να γιορτάσει τα 80ά του γενέθλια.

Σύμφωνα με την Dailymail ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε πάνω σε ένα πολυτελές γιοτ μαζί με την σύζυγό του Νάνσι Σέβελ, τις κόρες του Stella, και Mary, και τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα απόλαυσαν την ελληνική φιλοξενία, τη θάλασσα και τις εκπληκτικές παραλίες του νησιού. Το θρυλικό «σκαθάρι» ντυμένος απλά με ένα λευκό πουκάμισο και σκούρο παντελόνι, φαινόταν χαλαρός καθώς άνοιγε τα δώρα από την οικογένειά του για τα γενέθλιά του.

Οι φίλοι του έσπευσαν να του ευχηθούν στα social media για τα γενέθλιά του.

Ανάμεσά τους η Γιόκο Όνο, η οποία έγραψε στο Twitter: «Αγαπημένε Πολ, χαρούμενα 80ά γενέθλια και πολλά πολλά ακόμα χρόνια. Από μία σύντροφο στην ειρήνη. Με αγάπη, Γιόκο».

Και ο Ρίνγκο Σταρ του ευχήθηκε με μία δημοσίευση: «Λένε ότι είναι τα γενέθλιά σου το Σάββατο. Χρόνια πολλά φίλε μου αγαπημένε. Καλή σου μέρα, ειρήνη και αγάπη. Ο Ρίνγκο και η Μπάρμπαρα σου στέλνουν αγάπη και ειρήνη».

To Σάββατο 25/6 ο θρύλος των Beatles θα εμφανιστεί ως headliner στο Glustonbury, που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής παύσης λόγω πανδημίας. Είναι η δεύτερη φορά μετά το 2004, που ο Μακάρτνεϊ ανεβαίνει στο Pyramid Stage.

x
TitleArtist

Στείλε μήνυμα στο studio