ΜΟΥΣΙΚΗ

Sonar Athens 2019: Tα νέα ονόματα του line-up

Το Sónar, το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής και digital arts με έδρα τη Βαρκελώνη εδώ και 25 χρόνια, πρόκειται να έρθει και στην Αθήνα στις 11 και 12 Οκτωβρίου του 2019.

Μετά τα ονόματα του Jon Hopkins, του Paul Kalkbrenner και πολλών άλλων, που θα έρθουν για το Sonar Athens 2019, προστέθηκαν ακόμη 11: Modeselektor, Acid Arab, DJ Koze, Boys Noize, HAAi, Patrick Topping,  Caterina Barbieri, Tim Hecker, Rival Consoles και Shigeto.

Το line-up μέχρι στιγμής

ΑΝΝΑ
Foreign Beggars
HVOB
Jon Hopkins
Paul Kalkbrenner
Kölsch
Red Axes
Unkle
Worakls
Modeselektor
Acid Arab
DJ Koze
Boys Noize
HAAi
Patrick Topping
Caterina Barbieri
Tim Hecker
Rival Consoles
Shigeto

Modeselektor

Το 2019 το πιο ανοιχτόμυαλο DJ /producer δίδυμο του πλανήτη, κυκλοφόρησαν το πρώτο, νέο άλμπουμ τους έπειτα από 8 χρόνια: το “Who Else” αποδεικνύει τον πλουραλισμό των επιρροών τους και την άνεση τους να μεγαλουργούν σε κάθε εκδοχή της techno. Έρχονται στην Αθήνα για πρώτη φορά.

DJ Koze

DJ Koze

Το “Knock Knock” του συμπεριλήφθηκε σε πάρα πολλές λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ του 2018 και ψηφίστηκε “Best Electronica/Downtempo DJ” στα περίφημα DJ Awards.

Ο Patrick Topping

«Πρόσωπο» της σύγχρονης βρετανικής house και techno. Θα εμφανιστεί επίσης για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Οι Acid Arab

Το γαλλικό ντουέτο που δημιούργησε ολόκληρο είδος μουσικής με τη μίξη ήχων της Μέσης Ανατολής με την acid house, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Tim Hecker

Σε διαρκή αναζήτηση και χωρίς να μπορεί να κατηγοριοποιηθεί, ο  είναι ένας από τους πιο avant-garde καλλιτέχνες της εποχής μας, καθώς συνεχίζει να ερευνά τα όρια της ambient μουσικής εδώ και δύο δεκαετίες.

Boys Noize

Επικεφαλής του διάσημου ομώνυμου label και ένας από τους «προστάτες» της πρωτοποριακής techno, ετοιμάζει την παρθενική του εμφάνιση στην Αθήνα.

Ο John Talabot

Δημιουργός του “ƒIN”, ενός από τα πλέον εντυπωσιακά άλμπουμ της τρέχουσας δεκαετίας, επιστρέφει στην Αθήνα έπειτα από πέντε χρόνια.

Caterina Barbieri

Caterina Barbieri

Θα παρουσιάσει τα υπνωτικά, μινιμαλ μοτίβα της, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Time Blind a/v show της με τον Ruben Spini.

Rival Consoles

Έχει την ικανότητα να δημιουργεί μουσική γεμάτη συναισθήματα. Το “Persona”, εμπνευσμένο από την ταινία του Ingmar Bergman, ήταν ένα από τα πιο ξεχωριστά της περασμένης χρονιάς.

Shigeto

Επιστρέφει στην Αθήνα έπειτα από έξι χρόνια για να παρουσιάσει το μοναδικό pastiche του από jazz, leftfield electronica και hip-hop.

www.sonarathens.gr

x
Title Artist

Στείλε μήνυμα στο studio